• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Adam Johnson (30 de ani), jucătorul ajuns după gratii fiind găsit vinovat că a întreţinut relaţii sexuale cu o fată de 15 ani, se află în depresie. Presa din Anglia anunță că fostul jucător al lui Sunderland trăieşte un adevărat coşmar.

Încarcerat la South Yorkshire, fostul mijlocaş a devenit ţinta celorlalţi deţinuţi, care îi fac viaţa un calvar. Daily Star scrie astăzi despre ceea ce trebuie să îndure Adam Johnson în fiecare zi.

"Johnson nu poate merge nicăieri în închisoare, fără ca cineva să stige spre el asta: "violatorule, violatorule!". Se întâmplă de fiecare dată când părăseşte celula, fie că se duce să mănănce sau se duce pentru exerciţii fizice. Nu mai spun când iese să joace fotbal", notează o sursă pentru Daily Star.

În luna martie a anului trecut, Adam Johnson a fost condamnat la 6 ani de închisoare, după ce a recunoscut că a întreţinut relaţii sexuale cu o minoră în vârstă de 15 ani. Judecătorul a dictat 5 ani de închisoare pentru agresiunea sexuală propriu-zisă și încă 12 luni pentru ademenirea victimei. După ce jucătorul a fost pus sub acuzare și și-a recunoscut vina, clubul Sunderland, unde era legitimat în acel moment, i-a reziliat contractul.

Aflat în spatele gratiilor, Johnson nu doar că este în depresie. Acum câteva luni, media din Anglia nota că el se teme pentru viața sa (foto sus), după ce un coleg de celulă i-a transmis că membrii unei bande vor să-l ucidă. Fostul mijlocaș a cerut autorităților să-l transfere într-o altă închisoare. Între timp, acea problemă pare să se fi rezolvat, însă fostul fotbalist trăieşte în continuare un coşmar.

În închisoarea în care se află fostul fotbalist în prezent sunt aproximativ 1000 de deținuți.