• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

 

UPDATE 15:20: Meciul amical dintre Anglia și Franța, de marți, 17 noiembrie, de la ora 22:00, de pe stadionul Wembley, se va juca, în cele din urmă. Cele două federații naționale au decis că partida trebuie să se desfășoare conform programului inițial, altfel ar fi o cedare în fața teroriștilor.

 

Cel mai probabil, la meci va fi intonată doar Marseilleza, imnul Franței, iar la începutul partidei va fi ținut un moment de reculegere în memoria victimelor atentatelor din capitala Franței de vineri seară.


 

UPDATE 11:13: Partida amicală dintre Anglia şi Franţa, programată marţi, 17 noiembrie, a fost suspendată, din cauza atentatelor teroriste care au avut loc vineri seara la Paris

Anunţul a fost făcut de ofiţerul de pres al "Les Bleus", în această dimineaţă. "Meciul a fost suspendat după incidentele de la Paris", a declarat Philippe Tournon, pentru L'Equipe.

Naţionala Franţei şi-a anulat şi conferinţa de presă programată în această dimineaţă, iar baza echipei naţionale de la Clairefontainte a fost securizată.


Naționala de fotbal a Franței și-ar putea anula meciului amical programat marți, 17 noiembrie, la Londra, ca urmare a atentatelor de vineri de la Paris în care și-au pierdut viața peste 120 de persoane.

Presa din Hexagon scrie că reprezentanții federației franceze urmează să poarte o discuție cu omologii englezi în această privință, iar o decizie va fi anunțată în acest weekend.

Până atunci, Federația Franceză de fotbal a anuțat că a anulat toate activitățile care urmau să se desfășoare la baza sportivă Clairefontaine. FFF programase o întâlnire a fotbaliștilor pregătiți de Didier Deschamps cu fanii și o conferință de presă. De asemenea, publicul nu va avea acces la antrenamentul jucătorilor francezi.

Vineri seară, reprezentativa Franței a câștigat cu 2-0 meciul amical disputat pe Stade de France în compania Germaniei. O explozie a avut loc în apropierea arenei unde s-a disputat partida, în același timp având loc și alte atentate. La meci asista și președintele Francois Hollande, acesta fiind evacuat.