• Italia etapa a 13-a: Roma-Lazio (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 19:00) şi Napoli - Milan (sâmbătă Digi Sport 2, ora 21:45) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Federer - Goffin (sâmbătă, DigiSport 2, ora 16:00) şi Dimitrov - Sock (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 22:00)

Simona Halep nu pare a avea foarte mult noroc în afaceri. Cafeneaua deschisă în urmă cu câteva luni de a doua jucătoare a lumii în oraşul natal, Constanţa, duce lipsă de clienţi în ciuda poziţionării excelente, pe bulevardul Mircea cel Bătrăn, o zonă foarte populată, cu multe baruri şi restaurante.

Desele oferte propuse de fratele ei, Nicu, cel care se ocupă de afacere, popularitatea Simonei Halep şi preţurile rezonabile nu au fost argumente suficiente pentru a-i determina pe constănţeni să treacă prea des pragul cafenelei.

Locuitorii din zonă susţin că de vină ar fi un veritabil "blestem" al locaţiei în care este amplasată SH Cafe, aşa cum se numeşte cafeneaua Simonei.

Acolo nu a mers niciodată nimic. De când am început să ies prin oraș, să fie vreo 20 de ani, aici nu au fost clienți. Au fost pe rând cafenele, baruri de noapte, restaurant, ba chiar și club, și cu toate astea nimic nu a rezistat mai mult de un an. Nu-mi aduc aminte să fi intrat o dată acolo. Tot timpul era gol”, a declarat un constănțean pentru libertatea.ro.

Simona Halep şi-a ajutat în schimb familia să îşi ridice, tot în Constanţa, o vilă pe mai multe etaje, a recondiţionat casa bunicilor şi şi-a construit casa pe aceeaşi stradă cu restul rudelor.

Constănţeanca i-a construit şi fratelui său o locuinţă în apropiere, la o stradă distanţă. Halep a strâns până acum din tenis 18.870.480 de dolari.

Românca o înfruntă în această noapte, în sferturile turneului WTA de la Cincinnati, pe britanica Johanna Konta. Partida nu va începe mai devreme de ora 2.00 şi va fi ÎN DIRECT la Digi Sport 2. Cele mai importante faze vor fi în format VIDEO, în timp real, pe digisport.ro şi m.digisport.ro.

VEZI AICI PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT