• Fotbal, Liga 2, etapa a 18-a: Mioveni - Hermannstadt (azi, 18:00, Digi Sport 1)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Voluntari - Viitorul (azi, 20:45, Digi Sport 1)

Olly Murs nu a ținut cont că Melanie Sykes este mai mare decât el cu 14 ani și cei doi au început să se întâlnească de aproximativ un an, ceea ce îi face la ora actuală unul dintre cele mai senzaționale cupluri din showbiz.

Olly Murs, îndrăgitul cântăreț de muzică pop în vârstă de 33 de ani, și prezentatoarea TV Melanie Sykes, în vârstă de 47 de ani, s-au întâlnit în secret pentru aproape un an de zile. Cei doi au negat pentru mult timp idila lor, insistând că sunt doar amici. Dar ei s-au bucurat de un șir de întâlniri și vancanțe petrecute împreună. O sursă de showbiz a dezvăluit luni seară:

"Este adevărat că Melanie iubește un bărbat mai tânăr, acesta este Olly Murs. Au făcut cunoștință printr-un prieten comun. Au început să-și scrie mesaje de-a lungul câtorva săptămâni și ulterior au început să se vadă. De la întâlniri au ajuns să rămână peste noapte unul la celălalt și așa mai departe. Amândoi au fost hotărâți ca nimeni să nu afle de relația lor. Există o adevărată atracție fizică între ei”.