• Liga 1: FCSB - Dinamo (duminică, 20:30, Digi Sport 1)
  • La Liga, Etapa a 6-a: Alaves - Real Madrid (sâmbătă, 17:15, Digi Sport 1) şi Girona - Barcelona (sâmbătă, 21:45, Digi Sport 2) 

Pub-ul lui Leonard Doroftei va fi evacuat la finalul lunii august. El a primit spaţiul respectiv de la Primăria Ploieşti în urmă cu 11 ani, când a fost numit şi cetăţean de onoare al oraşului.

Probleme pentru fostul mare sportiv român, care e obligat să renunţe la pub-ul pe care l-a deschis acum aproximativ un deceniu. Blocul în care se află localul prezintă un risc seismic ridicat, astfel că "Moşul" a fost notificat să elibereze spaţiul. Interesant e că Doroftei susţine faptul că doar el ar fi primit această înştiinţare, nu şi restul locatarilor din imobil.

"După 25 august, voi fi şomer, muritor de foame. E dureros, dar asta se întâmplă când îmbătrâneşti... Eşti aruncat la gunoi. În urma cu 11 ani am investit, conform contractului de asociere, 170.000 de euro. Trebuia să-mi spună de la bun început ce probleme are blocul", a mărturisit fostul mare pugilist, pentru Observatorul Prahovean.

Contactat de sursa citată, Adrian Dobre, edilul oraşului a explicat faptul că Leonard Doroftei a primit notificarea încă din 2016. În consecinţă, ar fi avut suficient timp astfel încât să găsească o nouă locaţie pentru local şi să nu ajungă într-o situaţie limită.