• Fotbal, Liga 2, etapa a 18-a: Mioveni - Hermannstadt (azi, 18:00, Digi Sport 1)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Voluntari - Viitorul (azi, 20:45, Digi Sport 1)

Deşi ameninţa chiar cu plecarea din ţară, Doroftei se află acum pe "cai mari". "Doroftei Pub" se anunţă o afacere de succes, după ce fostul mare sportiv şi-a mutat localul în incinta stadionului "Ilie Oană".

Fostul mare pugilist a ajuns la un compromis cu oficialităţile din Ploieşti. El a câştigat o licitaţie pentru un spaţiu situat la modernul stadion, astfel că şi-a mutat pub-ul acolo.

Numele, "Doroftei Pub", cu siguranţă îi va motiva pe fanii Petrolului să-i treagă pragul, chiar dacă din punct de vedere al spaţiului noua locaţie nu este atât de mare precum precedenta.

Un alt avantaj al lui Doroftei e reprezentat de faptul că spaţiul era dinainte extrem de cunoscut în Ploieşti, în condiţiile în care în trecut acolo şi-a desfăşurat activitatea The Yell’ Wolf Pub.

Doroftei a fost evacuat la finalul lunii august din locaţia unde avea vechiul pub. El a primit spaţiul respectiv de la Primăria Ploieşti în urmă cu 11 ani, când a fost numit şi cetăţean de onoare al oraşului.

Blocul respectiv, în care se afla localul, prezintă un risc seismic ridicat, astfel că "Moşul" a fost notificat să elibereze spaţiul. Fostul mare sportiv a investit 200.000 de euro în afacere, astfel că dacă nu găsea o nouă locaţie ar fi fost într-o situaţie ingrată.