• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Wozniacki, miercuri, 14:30, ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

Deşi ameninţa chiar cu plecarea din ţară, Doroftei s-a răzgândit şi a ajuns la un compromis cu oficialităţile din Ploieşti. Fostul mare sportiv a câştigat o licitaţie pentru un spaţiu situat la stadionul "Ilie Oană", astfel că îşi va muta pub-ul acolo.

Zilele trecute, au avut loc în Ploieşti două lictiaţii: una pentru un spațiu situat la etajul 1 al arenei, iar cea de-a doua pentru pentru o locaţie la parterul stadionului. Ambele au o suprafață totală de peste 1.000 de metri pătrați, iar Doroftei nu a avut adversar.

"Am participat la licitație pentru ambele spații și mâine sper să fie semnat contractul. Am fost singurul participant", a declarat Leonard Doroftei pentru Observatorulph.ro, precizând că nu ştie încă exact la cât se va ridica chiria pentru noua locaţie.

Unul dintre spații este extrem de cunoscut în Ploieşti, în condiţiile în care în trecut acolo şi-a desfăşurat activitatea The Yell’ Wolf Pub.

Doroftei a fost evacuat la finalul lunii august din locaţia unde avea vechiul pub. El a primit spaţiul respectiv de la Primăria Ploieşti în urmă cu 11 ani, când a fost numit şi cetăţean de onoare al oraşului.

Blocul respectiv, în care se afla localul, prezintă un risc seismic ridicat, astfel că "Moşul" a fost notificat să elibereze spaţiul. Fostul mare sportiv a investit 200.000 de euro în afacere, astfel că dacă nu găsea o nouă locaţie ar fi fost într-o situaţie ingrată.