• Liga 1: FCSB - Dinamo (duminică, 20:30, Digi Sport 1)
  • La Liga, Etapa a 6-a: Alaves - Real Madrid (sâmbătă, 17:15, Digi Sport 1) şi Girona - Barcelona (sâmbătă, 21:45, Digi Sport 2) 

Nuria Tomas a acceptat pentru prima oară în ultimii 7 ani să vorbească despre despărţirea de Gerard Pique, pe care îl considera "bărbatul vieţii" sale.

În 2010, cuplul Pique-Tomas era văzut în Spania drept unul dintre cele mai sudate cupluri, chiar dacă niciunul dintre cei doi nu avea o experienţă bogată în domeniul relaţiilor. Drept urmare, în momentul în care actualul star al Barcelonei a anunţat că s-a despărţit de iubita sa şi are o relaţie cu Shakira (celebra cântăreaţă care e cu 10 ani mai în vârstă), cei mai mulţi au fost contrariaţi, fiind convinşi că relaţia nu va dura.

Nuria a fost cea mai afectată, ea aşteptând la momentul respectiv inelul de logodnă, nu anunţul că nu mai este dorită. Din acel moment, ea a refuzat de fiecare dată să facă vreo referire la jucătorul catalanilor sau la iubita acestuia. Până acum. Anii au trecut, iar timpul pare să fi vindecat toate rănile.

"Gerard este o persoană bună şi pentru acest gen de oameni eu am un singur mesaj: toate cele bune. Rănile s-au închis, au trecut ani de atunci, le urez toate cele bune", a explicat Nuria Tomas, conform 101greatgoals.com.

Shakira și Pique și-au început relația după Cupa Mondială de fotbal din 2010 din Africa de Sud, iar astăzi sunt părinții a doi copii: Milano, în vârstă de 4 ani, și Sasha, de 2 ani.

Nuria s-a cunoscut cu Pique prin intermediul actualei soţii a lui Messi, Antonella Roccuzzo. Aceasta din urmă şi Shakira nu îşi vorbesc, jumătatea argentinianului neputând trece peste faptul că prietena sa a suferit enorm din cauza cunoscutei cântereţe.