• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

În urmă cu mai mulţi ani, în sport a apărut moda tatuajelor. Şi de la câte un tatuaj pe mână sau pe picior, acum s-a ajuns la situaţia în care unii fotbalişti arată că sunt îmbrăcaţi cu tricou cu mânecă lungă chiar şi atunci când joacă în maieu. Iar David Beckham şi Marco Materazzi sunt doi dintre cei care cu greu ar mai găsi un loc pe corp pentru un tatuaj nou.

Pe lângă moda tatuajelor, cea a frezelor "speciale" a făcut şi ea furori printre fotbaliştii cu nume. Djibril Cisse, Abel Xavier ori, mai nou, Paul Pogba, Mario Balotelli sau Neymar junior au atras flash-urille aparatelor de fotografiat. Le sătea sau nu bine, dacă au avut ca scop să atragă atenţia, cu siguranţă că le-a ieşit.

Mai nou a apărut moda bărbilor mari, lungi, care le dau celor mai mulţi dintre sportivi care le-au lăsat să crească un aer de-a dreptul fioros. Între cei care au jucat sau încă mai joacă în Liga 1 de fotbal îi avem pe Maftei, Marius Constantin, Vojnovic, Puljic, Răduţ, ori Ghiţă Irimescu, de la handbal, sau Viorel Lucaci, de la rugby. Barba fiecăruia dintre ei este impresionantă şi fiecare dintre ei are ambiţia de a păstra, chiar dacă sunt destui care le spun că ar fi bine să o dea jos. Ba chiar unul dintre motive este ambiţia de a nu le face pe plac acestora din urmă.

"Cred că de un an o am. Chiar am fost recent la Barber Shop şi mi-a aranjat-o frumos. Mi-a dat o mulţime de şampoane şi creme şi, asta e, am o grijă în plus. Ştii care e unul dintre motivele pentru care o ţin? Că sunt prea mulţi ăia care vor să mă rad. Uite aşa, nu vrea", a povestit, râzând Vasile Maftei, fostul căpitan al Rapidului şi actualul fotbalist de la Voluntari.