• Tenis, WTA Wuhan, azi: Halep - Kasatkina (10:30, Digi Sport 2) şi Cîrstea - Wang (10:00 Digi Sport 2 sau Digi Sport 3)

  • Handbal masculin, Champions League: Dinamo - Kadetten (miercuri, 19:00, Digi Sport 2)


Bianca Gascoigne a vorbit pentru prima oară despre faptul că şi-a înşelat iubitul în timpul emisiunii Celebrity Big Brother. Fiica fostului mare fotbalist englez din anii '90 nu şi-a putut stăpâni lacrimile când a vorbit despre ce s-a întâmplat şi a recunoscut că "viaţa este o mizerie" în acest moment.

Bianca şi CJ Meeks au format de luni bune un cuplu ce părea a fi extrem de sudat. Doar că în timpul show-ului Celebrity Big Brother, frumoasa vedetă de 30 de ani a uitat de iubitul său, îndrăgostindu-se de Jamie O'Hara (fost fotbalist la Tottenham). La doar trei zile distanţă de la finalul showului cei doi s-au despărţit, iar Bianca regretă enorm că a dat cu piciorul relaţiei anterioare pentru o idilă. Mai mult, ea spune că se simte mizerabil, toţi criticând-o pentru escapada sa.

Prezentă azi la emisiunea "Loose Women", Bianca Gascoigne a făcut o adevărată criză de plâns, în încercarea de a explica ce s-a întâmplat.

"De când s-a terminat emisiunea, am trecut prin clipe teribile. Nu mai pot să dorm, m-a cuprins anxietatea, sunt într-o situaţie disperată. Toţi mă arată cu degetul şi spun despre mine că am înşelat. Ştiu că asta s-a întâmplat: da, am înşelat, dar e pentru prima oară în viaţa mea când fac aşa ceva. Nu pot găsi explicaţii, însă mi se pare crud să fiu judecată atât de aspru", a spus Bianca, conform dailymail.co.ul, pentru ca apoi, întrebată dacă s-a îndrăgostit cu adevărat de Jamie în perioada petrecută în casă, să spună: "Nu am putut să îmi controlez sentimentele pentru el. Totul s-a intensificat şi ca urmare a faptului că eram izolaţi. Ce am simţit pentru el a crescut brusc, foarte repede. Acum, viaţa mea e o mizerie, mă simt extrem de rău".

Bianca i-a sfâşiat inima fostului iubit

Luptătorul CJ Meeks, fostul iubit al Biancăi, a dezvăluit de săptămâna trecută că a trecut prin momente extrem de grele din cauza emisiunii.

Într-un interviu realizat de dailymail.co.uk, sportivul a recunoscut că showul Celebrity Big Brother, unde fosta sa iubită s-a sărutat în direct cu Jamie O'Hara, l-a "schimbat definitiv ca persoană", menţionând totodată că a simţit că e aproape de moarte.

CJ Meeks a dezvăluit faptul că, din punctul său de vedere, relaţia cu superba blondă de 30 de ani era una perfectă, considerând-o pe Bianca drept viitoarea mamă a copiilor săi.

"A fost cel mai negru coşmar al meu. Eram extrem de fericiţi împreună, dar ea m-a distrus. Voiam să mă căsătoresc cu ea şi să avem împreună o familie, dar a dat cu piciorul la tot. Şi pentru ce? Pentru o aventură cu Jamie O'Hara?", s-a plâns luptătorul de MMA în presa engleză.

Din informaţiile prezentate în media britanică, CJ Meeks şi Bianca Gascoigne erau împreună de 5 luni şi relaţia lor părea din exterior una perfectă.