• Liga 1, etapa a 8-a din play-off: Dinamo - FCSB e luni, de la ora 20:30, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1
  • Handbal feminin, Champions League Final Four: CSM Bucureşti - HC Vardar e sâmbătă, de la ora 18:30, în direct pe Digi Sport 1

Mike Aktari, fostul star al emisiunii Jerseylicios (2010-2013), a încetat din viaţă în această dimineaţă, la 28 de ani. Din primele speculaţii, se pare că el ar fi suferit o supradoză.

Aktari, celebru şi pentru faptul că a avut o relaţie cu superba Olivia Blois Sharpe (29) a avut în ultima perioadă o viaţă extrem de agitată, intrând des în atenţia presei de tip tabloid pentru escapadele sale nocturne.

Acum, stilul de viaţă şi obiceiurile i-au curmat viaţa, TMZ notând că raportul legiştilor va stabili că acesta consumase stupefiante cu puţin timp înainte să se întâmple tragedia. Momentan poliţia nu a făcut o declaraţie oficială, aşteptând să pună cap la cap toate dovezile.

"Inima mea nu mi-a fost sfâşiată ca acum niciodată. Nu o să uit niciodată acei trei ani minunaţi petrecuţi împreună. Mi-ai arătat ce înseamnă dragostea neţărmuită şi loialitatea. M-ai acceptat cu nebuniile mele şi ai ştiut să mă priveşti cum nimeni nu a făcut-o. Te voi iubi mereu", a scris Olivia Blois Sharpe pe o reţea de socializare, la auzul şocantei veşti. Totodată, superba brunetă a postat şi un colaj de poze de pe vremea când cei doi erau împreună. 

Citeşte şi: