• La Liga: Alaves-Barcelona (sâmbătă, 19:15, Digi Sport 2) și Real-Valencia (duminică, 23:15, Digi Sport 2). Serie A: Roma-Inter (sâmbătă, 21:45, Digi Sport 2)
  • Liga 1: Craiova-Gaz Metan (vineri, 21:00, Digi Sport 1), Voluntari-Dinamo (sâmbătă, 21:00, Digi Sport 1) și FCSB-Botoșani (duminică, 21:00, Digi Sport 1)

Mike Aktari, fostul star al emisiunii Jerseylicios (2010-2013), a încetat din viaţă în această dimineaţă, la 28 de ani. Din primele speculaţii, se pare că el ar fi suferit o supradoză.

Aktari, celebru şi pentru faptul că a avut o relaţie cu superba Olivia Blois Sharpe (29) a avut în ultima perioadă o viaţă extrem de agitată, intrând des în atenţia presei de tip tabloid pentru escapadele sale nocturne.

Acum, stilul de viaţă şi obiceiurile i-au curmat viaţa, TMZ notând că raportul legiştilor va stabili că acesta consumase stupefiante cu puţin timp înainte să se întâmple tragedia. Momentan poliţia nu a făcut o declaraţie oficială, aşteptând să pună cap la cap toate dovezile.

"Inima mea nu mi-a fost sfâşiată ca acum niciodată. Nu o să uit niciodată acei trei ani minunaţi petrecuţi împreună. Mi-ai arătat ce înseamnă dragostea neţărmuită şi loialitatea. M-ai acceptat cu nebuniile mele şi ai ştiut să mă priveşti cum nimeni nu a făcut-o. Te voi iubi mereu", a scris Olivia Blois Sharpe pe o reţea de socializare, la auzul şocantei veşti. Totodată, superba brunetă a postat şi un colaj de poze de pe vremea când cei doi erau împreună. 

Citeşte şi: