• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Wozniacki, miercuri, 14:30, ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

Orașul ironizat de către Sacha Baron Cohen într-un film, Grimsby, a suferit o nouă lovitură de imagine. La un an, după ce actorul care a jucat și rolul ”Borat”, în pelicula ”Cultural Learnings of America for Make Benefit Glorious Nation of Kazakhstan”, doi bărbați s-au luat la bătaie în stradă, chiar în fața unei mame, care își plimba copilul într-un cărucior.

În filmul intitulat chiar ”The Brothers Grimsby”, realizat de către Sacha Baron Cohen, locuitorii orașului din estul Angliei sunt portretizați drept alcoolici și huligani.

Deși oamenii din Grimsby nu au fost deloc de acord cu ceea ce a fost prezentat în film, la un an după, imaginea orașului a fost din nou afectată de bătaia dintre cei doi bărbați. Dacă unul dintre ei avea o geacă pe el și mănuși pe mâini, celălalt era dezbrăcat la bustul gol. Primul dintre ei a suferit chiar și o rană în dreptul ochiului drept și a început să sângereze.

Deși de față erau și prieteni ai celor doi, după cum scrie Daily Mail, nimeni nu a intervenit să-i despartă. Mai mult, până când lupta s-a mutat pe trotuar, mașinile care circulau pe acea stradă au fost nevoite chiar să derapeze pentru a-i evita.

În zonă a trecut şi o mamă care își plimba, prin zonă, copilul, în cărucior, şi care era preocupată să caute ceva pe mobil. Femeia nu a văzut ce se întâmplă la doi metri de ea, dar din fericire un alt trecător a sesizat-o la timp, astfel că a putut să îşi schimbe direcţia.

Lucrurile s-au petrecut extrem de rapid, bătaia dintre ei durând doar ceva mai mult de un minut. Cei doi s-au despărțit apoi, adresându-și unul altuia înjurături. În cele din urmă, la în fața frizeriei de pe Freeman Street, acolo unde a avut loc respectivul incident (joi, la ora locală 10:30), și-a făcut apariția și poliția, însă protagoniștii nu se mai aflau încă acolo.