• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)


UPDATE 20:29 Noi informaţii în cazul crimei care a şocat România săptămâna trecută. Dalia Dunca nu ar fi avut o relaţie în adevăratul sens al cuvântului. Concret, există informaţii că Adrian "Grasu" Hladii ar fi hărţuit-o iar cel care a fost împuşcat, odată cu frumoasa tânără, nu ar fi fost altcineva decât garda ei de corp. Ea l-ar fi angajat pe bodyguard tocmai pentru a o păzi de Adrian, care devenise extrem de insistent şi nu accepta "nu" ca şi răspuns.

Bărbatul împușcat în gât și tânăra nu erau iubiți. Se cunoscuseră de puțin timp, într-un cerc de prieteni comuni. Ea i-a propus să o apere, să-l țină cumva la distanță pe Hladii, să-i fie un fel de bodyguard fie doar și prin prezență, și el a acceptat. Criminalul a crezut că cei doi sunt iubiți și, pe fondul despărțirii dintre el și tânără, s-a dus să se răzbune și i-a împușcat pe amândoi”, au dezvăluit surse apropiate Daliei, pentru Libertatea.

Citeşte şi:

 
 

Noi detalii ies la iveală despre Adi Grasu, cel suspectat că ar fi ucis-o pe Dalia Duca, şi care apoi a sărit de la etajul patru când anchetatorii au venit să îl reţină. Din informaţiile oferite de vecini, se pare că acesta era căsătorit şi locuia mai mult în afara ţării, alături de soţia sa.

"A nenorocit două familii. Familia lui, maică-sa, care l-a crescut singură şi s-a chinuit atâta pentru ei şi familia fetei. Nu se merită, pentru o femeie. Eu ştiu că el era căsătorit, nici n-am ştiut de fata asta", a declarat o vecină, conform stirirleprotv.ro.


Adi Grasu, bărbatul de 38 de ani din Oradea suspectat că a ucis-o pe Dalia Duca a decedat. El a sărit de la etajul 4 al apartamentului unde stătea, când a înţeles că anchetatorii îl vor prinde.

Suspectul a fost identificat, iar anchetatorii au descins pentru a-l încătuşa, însă acesta a apelat la o soluţie de urgenţă, sărind de la balconul apartamentului unde se ascundea. Bărbatul a murit din cauza rănilor grave, după ce s-a aruncat de la etajul 4.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Bihor, Alina Dinu, a declarat, sâmbătă, pentru News.ro, că Adrian "Grasu" Hladii a decedat din cauza rănilor grave suferite.

"În momentul în care poliţiştii şi procurorii au ajuns la uşa apartamentului, suspectul a sărit de la etaj. Ulterior, din cauza rănilor grave suferite, a decedat” a spus Alina Dinu.

Potrivit medicilor de la Spitalul Judeţean Oradea, Adrian Hladii a fost resuscitat de echipele medicale sosite la faţa locului, însă a murit în ambulanţa cu care era transportat la spital.

Ce au descoperit anchetatorii în apartament

Interesant este că la una dintre ferestrele apartamentului în care suspectul se ascundea (imobilul i-ar aparţine mamei acestuia), anchetatorii au descoperit că se afla amplasată o cameră de supraveghere, cu obiectivul îndreptat spre exterior. Potrivit primelor informaţii, interlopul putea urmări astfel eventualele mişcări ale forţelor de intervenţie, pentru a putea acţiona în consecinţă, relatează ziarul Bihoreanul.

 Dalia Duca, ucisă miercuri

Surse din cadrul anchetei au declarat, miercuri, pentru News.ro, că femeia în vârstă de 24 de ani a fost împuşcată în cap şi lăsată în autoturismul care se presupune că este cel în care agresorul a urcat-o cu forţa.

Autoturismul a fost găsit abandonat în zona localităţii Sîntion, în apropiere de Oradea.

Aceleaşi surse declarau, miercuri, pentru News.ro, că, potrivit martorilor, miercuri dimineaţă, agresorul ar fi aşteptat-o pe femeie cu un buchet de flori în faţa blocului în care aceasta locuia, iar în momentul în care a văzut-o cu un alt bărbat a scos un pistol şi a tras mai multe focuri de armă.

Însoţitorul femeii a fost rănit, iar agresorul a urcat-o pe aceasta cu forţa într-un autoturism şi a fugit de la faţa locului, precizau sursele citate.

Surse judiciare declarau că bărbatul rănit a fost transportat la Spitalul Judeţean Oradea, cu o plagă împuşcată în omoplat. Potrivit medicilor, starea acestuia nu era gravă, fiind supus unei intervenţii chirurgicale pentru a i se scoate glonţul care îi rămăsese în umăr.