• România, Liga 1, Etapa 22: FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

După scandalul iscat de Jose Mourinho, în urma căruia Eva Carneiro s-a despărțit de Chelsea, medicul s-a îngrijit și de viața personală. 

Eva Carneiro (42 de ani) s-a căsătorit miercuri, la Londra, cu Jason De Carteret, consultant de afaceri și și explorator în zonele polare. Printre invitații la ceremonia religioasă ce a avut la biserica catolică St. Patrick, din Londra, s-au numărat mai mulți jucători alături de care a lucrat la Chelsea, printre care și portarul Mark Schwarzer, acum la Leicester.

Nu a fost prezent, însă, Jose Mourinho, antrenorul care a îndepărtat-o de la prima echipă și a iscat conflictul soldat cu plecarea ei de la clubul londonez. Eva Carneiro a anunțat că îl va da în judecată pe Mourinho pentru comportamentul acestuia, după plecarea forțată la despărțirea medicului de clubul la care a lucrat 6 ani.

Jason De Carteret deține mai multe recorduri în domeniul expedițiilor polare, printre care și cel pentru cea mai scurtă călătorie, ca timp, pe uscat, până la Polul Sud, din Patriot Hills pe coasta Antarcticii: 69 de ore și 21 de minute. A ajuns de câte 4 ori la fiecare pol al Pământului și a condus peste 40 de expediții pe fiecare continent. De asemenea, a colaborat la dezvoltarea unor vehicule menite să opereze în Antarctica pe combustibil bio și care să aibă emisii de carbon mai mici cu 60% în acel mediu vitreg.

Nunta Eva Carneiro

Sursa foto: dailymail.co.uk / Nicholas Razzell, pulse.com.gh