• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Cristiano Ronaldo nu impresionează doar pe gazon, acolo unde este cel mai important om al celor de la Real Madrid. La 30 de ani, portughezul face senzație și în afara terenului, iar recent a apărut pe coperta unei reviste americane, alături de un top-model brazilian.

Starul Realului, care a primit "premiul Nobel pentru perfecțiune fizică", a fost protagonistul unei sesiuni foto și a făcut senzație în revista GQ, unde a apărut alături de Alessandra Ambrosio. Portughezul a purtat doar lenjerie intimă și a dovedit o dată în plus că are un corp de invidiat, aspect pe care vrea să-l scoată în evidență și pe gazon, după golurile marcate în tricoul Realului.

"Ședința foto cu Alessandra a fost uimitoare pentru mine, ea este cu adevărat fantastică și face o treabă foarte bună", a scris Ronaldo pe o rețea de socializare, primind un răspuns pe măsură din partea modelului din Brazilia: "Cristiano este o persoană uimitoare, un super tip și sper că veți admira ce a ieșit".