• Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Dinamo - CFR Cluj (azi, 21:45, Digi Sport 1)
  • Handbal, Liga Campionilor: CSM Bucureşti - Vistal Gdynia (azi, 16:00, Digi Sport 1)

Fostul manager al lui Michael Schumacher, Willi Weber, a criticat soluția aleasă de familia fostului mare pilot, de a ține departe de fani informațiile legate de starea sănătății germanului.

”Putem spune că nu e tocmai fericit faptul că fanii nu știu absolut nimic legat de starea de sănătate a lui Michael. De ce nu ni se spune adevărul? Nu se știe nimic despre el, spre supărarea celor care îl susțin?”, a spus Weber, pentru publicația TZ.

La finalul lunii decembrie se vor împlini patru ani de la teribilul accident suferit la schi de Schumacher, în urma căruia septuplul campion mondial din Formula 1 s-a ales cu leziuni severe la nivelul creierului.

Întrucât starea sa nu s-a îmbunătățit aproape deloc după respectivul accident, familia acestuia ar fi decis să-l transporte pe fostul pilot, ajuns acum la 48 de ani, la o clinică din Statele Unite.

După ce a fost externat, în urma accidentului suferit în Franța, pe pârtia de la Meribel, Michael Schumacher și-a continuat recuperarea într-o locuință din apropierea Lacului Geneva, din Elveția. Jurnaliștii au fost ținuți departe de respectiva casă, iar în presă au apărut puține informații legate de starea germanului.

Cu toate acestea, conform anumitor zvonuri, condiția lui Schumacher nu s-a îmbunătățit foarte mult. Mai mult decât atât, acesta ar fi ajuns să cântărească doar 45 kg și să măsoare în înălțime doar 1,60 metri (cu 14 cm mai puțin decât măsura în mod obișnuit).