• Liga 1, etapa a 21-a: Dinamo - Voluntari (azi, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Clipe de groază pentru doi români care se aflau în Dubai! Pe lângă Eduard Irima, promotorul Superkombat, la hotelul de lux unde a avut loc un incendiu serios se afla și Nicolae Cristescu, fostul patron al Rapidului.

Omul de afaceri, aflat în vacanță în Dubai împreună cu familia, a povestit momentele dramatice prin care a trecut și cum a reușit să scape dintr-un adevărat infern.

"Apartamentul nostru era în flăcări. Apartamentul de lîngă noi a ars complet. Abia am reușit să fugim dezbrăcați și fără pantofi. Soția și fetița erau în pijamale. Acum sîntem la alt hotel, abia azi dimineață au reușit să ne cazeze. Nu avem nimic! Pașapoarte, acte, bani, toate au rămas în hotel. Am venit pentru două săptămîni, 16 zile, am avut 6 geamantane.

Sînt niște probleme urgente, chiar dramatice. Soția și fetița au -10 la ochelari. Ochelarii au rămas în cameră și practic ele nu văd nimic! Nimeni nu ne ajută cu nimic, parcă sîntem ai nimănui. Am stat pînă la 6 dimineața în fața hotelului, a ars încontinuu. A plecat de undeva de jos totul, de la bucătărie si s-a extins extrem de repede pînă la ultimul etaj. Îmi doream să am sărbători fericite după un an de muncă. Am venit și eu cu familia să stăm două saptămîni, să ne relaxăm, să ne simțim bine.

Toate costumele și tot ce am avut, totul a rămas acolo. Nu știu dacă se mai poate salva ceva. Sînt 6 geamantane pe care le-am avut cu noi. Eu am un alt stil, nu mă îmbrac sport. Am avut mai multe costume. Copiii plîng încontinuu. Și soția, și fetița sunt în stare de șoc. A fost un șoc să fim înconjurați de flăcări, să fugim peste tot și să coborîm scarile în același timp cu zeci, poate sute de oameni pe o scară foarte îngustă. E proaspăt în mintea noastră și ce s-a întîmplat la Colectiv. Ne-am speriat foarte rău, am trecut printr-o spaimă uriașă", a spus Cristescu pentru Pro TV, citat de Gazeta Sporturilor.

VIDEO cu incendiul de la hotelul din Dubai

14 oameni au fost răniţi într-o busculadă produsă în timpul evacuării hotelului. În interior au fost momente de panică, în timp ce poliţia şi agenţii de securitate se străduiau să evacueze pe toată lumea în siguranţă