• Liga 1: CFR - FCSB (joi, 21:00, Digi Sport 1) şi FCSB - Dinamo (duminică, 20:30, Digi Sport 1)
  • La Liga, Etapa a 6-a: Alaves - Real Madrid (sâmbătă, 17:15, Digi Sport 1) şi Girona - Barcelona (sâmbătă, 21:45, Digi Sport 2) 

Cel puţin 13 persoane şi-au pierdut viaţa şi peste 100 au fost rănite după ce un şofer a intrat în mod intenţionat în mulţime, pe unul dintre cele mai populare bulevarde din Barcelona, Rambla. Atacul de la Barcelona a făcut rapid înconjurul lumii și chiar și ziarele de sport din Spania au tratat pe larg subiectul.

"Astăzi nu putem vorbi despre sport" a fost mesajul de pe prima pagină a celor de la Marca. Tot acolo s-au regăsit și primele pagini ale mai multor ziare atât din Spania cât și din străinătate.

De altfel, presa din toată Europa a tratat pe larg subiectul, amintind totodată și de atentatele care au avut loc la Madrid în 2004, când aproape 200 de persoane și-au pierdut viața.

Toate cluburile din prima şi a doua divizie "vor aduce un omagiu victimelor şi apropiaţilor acestora", conform unui comunicat al instanţelor fotbalului profesionist spaniol.

Anterior, clubul FC Barcelona anunţase că jucătorii săi "vor purta o banderolă neagră la toate meciurile" pe care echipele din cadrul grupării catalane le vor disputa la sfârşitul acestei săptămâni.