• Liga 1, etapa a 21-a: Dinamo - Voluntari (azi, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Patronul Stelei, Gigi Becali, a fost în această după-amiază la DNA Craiova, unde a fost chemat în dosarul transferului lui Mihai Costea de la Universitatea la Steaua. Becali a fost însoțit de Ionuț Luțu.

Conform informațiilor publicate pe ediție.ro, Adrian Mititelu a fost citat de DNA Craiova în calitatea de suspect pentru săvârșirea infracțiunilor de sustragere de sub sechestru și înșelăciune, în urmă cu 9 zile. În dosar, cel mai probabil, Gigi Becali are calitate de martor.

"Mai precis, sunt acuzat că am păgubit ANAF prin acordul de transfer încheiat de subsemnatul în 23 martie 2011 în ceea ce privește jucătorul Costea Mihai Alexandru de la FC Universitatea Craiova la Steaua București." a scris omul de afaceri pe Facebook.

Mititelu e convins că nu a greșit cu nimic în urmă cu 5 ani, atunci când unul dintre cei mai talentați fotbaliști ai grupării oltene au ajuns în curtea formației patronate de Gigi Becali.

"Foarte important este de reținut faptul ca ANAF instituise sechestru pentru drepturile federative ale jucatorului în cuantum de 1.000.000 lei, însă din sumele de bani plătite de FC Steaua în urma așa-zisului transfer s-a achitat către ANAF suma de 1.700.000 lei. Din punctul meu de vedere nu există nicio faptă penală săvârșită cu ocazia acestor tranzacții.", a mai spus Mititelu, care a adăugat că suma încasată de Universitatea Craiova din tranzacția cu Steaua a fost folosită pentru a plăti restanțele salariale ale jucătorilor olteni.

Sursă foto: facebook.com/alb albastru