• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Wozniacki, miercuri, 14:30, ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

Ioan Becali ar putea fi eliberat condiţionat, după ce Judecătoria Medgidia a decis pentru a doua oară acest lucru. Hotărârea a venit la propunerea comisiei din cadrul Penitenciarului Poarta Albă, care studiază dosarele privind liberarea condiţionată.

Aceeaşi instanţă luase o decizie similară şi la cererea avocaţilor fostului agent, la finalul lunii octombrie.

Conform Mediafax, instanţa a admis, joi, propunerea de liberare condiţionată formulată de Comisia de individualizare a regimului de executare a pedepselor privative de libertate din cadrul Penitenciarului Poarta Albă şi a dispus liberarea condiţionată a lui Ioan Becali.

Decizia Judecătoriei nu este una definitivă, având drept de contestaţie în trei zile de la comunicare pentru procuror şi condamnat.

Alături de Ioan Becali, în Dosarul Transferurilor au mai fost condamnaţi George Copos, Gheorghe Popescu, Mihai Stoica, Cristi Borcea, Victor Becali, Gigi Neţoiu şi Jean Pădureanu. Vinovaţii au primit pedepse cu închisoarea cuprinse între 3 ani şi o lună şi 6 ani şi 4 luni.

Până la ora actuală, au fost eliberaţi condiţionat fostul internaţional, Gică Popescu, fostul patron al FC Rapid, Gheorghe Copos, şi Jean Pădureanu.