• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Wozniacki, miercuri, 14:30, ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

Condamnat în "Dosarul Transferurilor" alături de alte 7 nume grele din fotbalul românesc, Ioan Becali va rămâne în închisoare după ultima decizie a Tribunalului Constanța, cel care a admis contestația DNA la decizia Judecătoriei Medgidia privind eliberarea condiționată a fostului agent de jucători.

Conform informațiilor apărute, Ioan Becali mai poate face o cerere de eliberare condiționată abia după 22 iunie 2016. Acesta a fost condamnat în "Dosarul Transferurilor", în martie 2014, alături de alți 7 reprezentanți ai fotbalului românesc. În detenție, acesta a scris trei cărți, reușind astfel să își reducă pedeapsa cu 90 de zile.

Judecătoria Medgidia a decis, pe 29 octombrie 2015, eliberarea condiționată a lui Ioan Becali, după ce a judecat cererea depusă de fostul impresar. De asemenea, pe data de 12 noiembrie, el a primit o altă decizie favorabilă din partea Judecătoriei Medgidia pentru eliberarea condiționată, de această dată la propunerea comisiei din cadrul Penitenciarului Poarta Albă. Cele două decizii nu au fost definitive, fiind atacate de DNA la Tribunalul Constanța, care a dat o hotărâre cu caracter definitiv.

Pedepse primite în Dosarul Transferurilor:

George Copos - 3 ani şi 8 luni de închisoare cu executare
MM Stoica - 3 ani şi 6 luni cu executare, pentru înşelăciune
Cristi Borcea - 6 ani şi 4 luni de închisoare cu executare
Ioan Becali - 6 ani şi 4 luni de închisoare cu executare
Victor Becali - 4 ani şi 8 luni de închisoare cu executare
Jean Pădureanu - 3 ani şi 4 luni de închisoare cu executare
Gică Popescu - 3 ani, o lună şi 10 zile de închisoare cu executare
Gigi Neţoiu - 3 ani şi 4 luni de închisoare cu executare

Patru dintre cei 8 oameni de fotbal condamnați în "Dosarul Transferurilor" au fost deja eliberați din penitenciarele în care au fost închiși. Este vorba de Jean Pădureanu, Gigi Nețoiu. George Copos și Gică Popescu. De asemenea, MM Stoica ar putea părăsi și el închisoarea, o decize definitivă în privința sa urmând a fi luată în luna februarie.