• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Jucătorii FCSB s-au mobilizat pentru un fan al roș-albaștrilor. Este vorba despre Petre Aurel, zis ”Rică”, liderul grupării ”Insurgenții”. Acesta a fost depistat cu cancer la colon și are nevoie de 100.000 de euro pentru a se opera în Turcia.

Jucătorii echipei finanțate de Gigi Becali nu au stat cu mâinile în sân și și-au donat tricourile de joc care au fost scoase la licitație de ”Peluza roș-albastră”, pe pagina lor de Facebook. Până în acest moment s-au licitat tricourile lui Florin Tănase și Florinel Coman, iar astăzi are loc licitația pentru tricoul lui Adi Popa de la Reading.

Tricoul căpitanului de la FCSB a fost vândut pentru suma de 300 de lire sterline, iar cel al lui Florinel Coman s-a dat pentru 250 de euro. Pe lângă aceștia, Denis Alibec și Constantin Budescu își vor dona echipamentele, iar Robert Vâlceanu va dona un tricou purtat Cristi Săpunaru.

 

Nici cei de la CSA Steaua nu au stat cu mâinile în sân. Alin Predescu, mijlocașul echipei lui Lăcătuș, va dona și el tricoul de joc pentru a-l ajuta pe ”Rică”.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT