• Liga 1: CFR - FCSB (joi, 21:00, Digi Sport 1) şi FCSB - Dinamo (duminică, 20:30, Digi Sport 1)
  • La Liga, Etapa a 6-a: Alaves - Real Madrid (sâmbătă, 17:15, Digi Sport 1) şi Girona - Barcelona (sâmbătă, 21:45, Digi Sport 2) 

Mircea Lucescu ar putea primi titlul de cetăţean de onoare al Capitalei, pentru "merite sportive”, potrivit unui proiect de hotărâre aflat pe ordinea de zi a şedinţei de miercuri a Consiliului General al Municipiului Bucureşti.

Distincţia îi va fi acordată lui Lucescu pentru meritele sportive, acesta având aproape 400 de meciuri la activ.

Actualul selecţioner al Turciei a jucat pentru Dinamo între 1964 şi 1977, perioadă în care a cucerit şase titluri.

Lucescu a mai fost antrenor al naţionalei României şi la Corvinul Hunedoara, Dinamo, Brescia, Reggina, Rapid, Inter, Galatasaray, Beşiktaş şi Şahtior Doneţk.

În 2008, Mircea Lucescu a fost decorat cu Ordinul "Meritul Sportiv” clasa a III-a, pentru participarea la Mondialul din 1970 şi pentru întreaga sa activitate.

Antrenorul în vârstă de 72 de ani a câştigat Cupa UEFA în 2009, cu Şahtior Doneţk, pe care a antrenat-o între 2004 şi 2016. Pentru aceasta, a fost decorat cu Ordinul Naţional Steaua României în grad de cavaler.

Mircea Lucescu a cucerit titlul ca antrenor în România, cu Dinamo şi Rapid, Turcia, cu Galatasaray şi Beşiktaş, şi Ucraina, cu Şahtior (cu care a fost campion de opt ori):

VEZI AICI PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT