• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Coleen Rooney, soţia celebrului fotbalist englez, a rupt în sfârşit tăcerea, după zvonurile care o dădeau ca şi despărţită de Wayne. "A fost o greşeală prostească", a comentat femeia de 31 de ani care l-a iertat astfel pe atacantul lui Everton.

Coleen, care aşteaptă al patrulea copil, a recunoscut într-o postare pe Facebook că nu a purtat inelul de logodnă în toată această perioadă.

"Înainte să înceapă povestea, da, mi-am pus inelul de logodnă la loc pe deget. Mulţi vor spune că nu sunt motive să dau explicaţii, dar eu vreau să o fac.

Nu m-am simţit comfortabil purtând inelul. E un semn de angajament şi nu ştiam dacă acest lucru se întâmpla atunci. Există persoane cărora le-a fost milă de bine. Să nu vă fie! Nu îmi pare rău pentru mine. Multă lume va spune că sunt proastă că rămân în această căsnicie, dar nu sunt. E ceva la care vreau să lucrez neapărat.

Nu îl primesc pe Wayne înapoi ca şi cum nici nu a plecat vreodată. A fost o perioadă grea. Am fost despărţiţi şi câteodată m-am gândit că între noi totul s-a terminat. Wayne a trecut şi el printr-o perioadă grea după ce s-a scris în presă. Un lucru e sigur: este un tată strălucitor. A făcut greşeli prosteşti şi a fost egoist, dar a învăţat din unele. Din altele, nu. Nu am încredere în nimeni care a consumat mult alcool.

E decizia mea. Îl iubesc pe Wayne? Da, îl iubesc. Altfel, nu încercam să fac această căsnicie să meargă. Mi-ar fi fost bine singură, alături de copiii mei, dar nu vreau să trăiesc aşa. Vreau să continuăm această căsnicie şi să fim o familie. Nu spun că totul este bine sau că am uitat, dar suntem cât de bine se poate la acest moment", a comentat Coleen.

 

Pe 1 septembrie, Rooney a fost eliberat pe cauţiune după ce a fost arestat pentru scurt timp în localitatea Wilmslow. Atacantul se afla la volan cu o alcoolemie peste limita legală.

În afara faptului că era băut, atacantul se afla şi în prezenţa unei femei, Laura Simpson, informaţia ajungând evident la soţia fotbalistului, Coleen.

Prima reacţie a soţiei care aşteaptă al patrulea copil al cuplului a fost să îşi ia bagajul şi să îl părăsească pe Wayne. Coleen a revenit ulterior asupra deciziei şi, din mesajul de mai sus, înțelegem că ce doi sunt pe drumul cel bun.