• Tenis, Thailanda: Simona Halep - Johanna Konta (sâmbătă, ora 13:00, Digi Sport 2) 
  • Spania, La Liga, Etapa 17: Real Madrid - Barcelona (sâmbătă, 23 decembrie, ora 14:00, Digi Sport 1)

Fostul star al fotbalului argentinian Diego Maradona i-a trimis marţi un mesaj de susţinere preşedintelui venezuelean Nicolas Maduro, a cărui ţără traversează o gravă criză politică, în care scrie că se oferă ca ''soldat'' pentru revoluţia bolivariană.

''Noi suntem chavişti (Maduro este moştenitorul politic al defunctului preşedinte Hugo Chavez - n.r.) până la moarte. Iar când Maduro va ordona, eu voi îmbrăca haina de soldat pentru o Venezuelă liberă, pentru a mă bate împotriva imperialismului şi împotriva celor care vor să profite de drapelele noastre, de ceea ce avem noi mai de preţ'', scrie Maradona pe Facebook.

Scufundată într-o gravă criză politică şi economică de la începutul lui 2016, Venezuela se confruntă cu o creştere a tensiunii de la sfârşitul lunii martie. Aproape 125 de persoane şi-au găsit moartea în violentele manifestări împotriva lui Maduro.

Într-un alt mesaj care poartă şi semnătura prietenei sale Rocio Oliva, Maradona revine asupra susţinerii sale pentru guvernul venezuelean: ''Trăiască Chavez. Trăiască Maduro. Trăiască revoluţia. Trăiască venezuelenii de bună credinţă''.

AGERPRES