• Italia etapa a 13-a: Roma-Lazio (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 19:00) şi Napoli - Milan (sâmbătă Digi Sport 2, ora 21:45) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Dimitrov - Sock (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 22:00)

Alexandru Maxim a avut parte de un episod mai puțin plăcut spre sfârșitul anului trecut. Internaționalul român a rămas fără mașina pe care o primise de la Marin Condescu, fostul conducător al clubului Pandurii.

Cei de la Pandurii aveau o datorie către Maxim, în momentul în care jucătorul s-a transferat în Bundesliga, la VfB Stuttgart, în 2013. În contul acestei datorii, Condescu i-a oferit jucătorului un Audi în valoare de aproximativ 25.000 de euro, scrie Gorjeanul.

"Jucătorul a mers pe încredere și oprind mașina în contul debitului chiar și fără actele de vânzare cumpărare. Dorin Ioana, șeful Corpului de Control al CEO, director financiar la Pandurii, a ordonat însă în decembrie ca mașina să revină clubului, fiind plătită în totalitate de Pandurii, pentru că nu există niciun act prin care să se demonstreze că Maxim ar fi proprietarul autoturismului sport", subliniază sursa citată.

Mașina (foto, mai jos) a fost luată de la Maxim la finalul anului trecut și este acum la dispoziția clubului din Târgu Jiu. Automobilul a fost recuperat din Moldova, fiind predat de fratele jucătorului lui Stuttgart.

Sursa foto: gorjeanul.ro