• Liga 1, Play-Off, etapa a 7-a: FCSB-Viitorul, luni, pe Digi Sport 1, de la ora 20:30

  • Fotbal, La Liga: Real Madrid - Barcelona e în direct pe Digi Sport 1, duminică, de la ora 21:45

Poliţia germană l-a arestat pe presupusul autor al atacului cu explozibili vizând autocarul echipei de fotbal Borussia Dortmund, a anunţat Parchetul, precizând că motivul atacului a fost unul financiar și nu terorist.

”Parchetul Federal l-a arestat astăzi (n.r. - vineri), 21 aprilie 2017, un cetăţean germano-rus de 28 de ani, Sergej W”, se arată într-un comunicat al Parchetului. Bărbatul a fost reţinut de o unitate de elită a forţelor germane, GSG9. Suspectul, care specula o scădere a preţului acţiunilor clubului de fotbal, voia să se îmbogăţească atacând echipa.

Explozibilul folosit în atacul din apropierea autocarului echipei Borussia Dortmund ar putea proveni din stocurile aparţinând forţelor armate germane, a anunţat anterior un cotidian german, citând surse din cadrul anchetei.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT

Pe 11 aprilie, trei încărcături explozive au fost detonate în apropierea autocarului echipei Borussia Dortmund, la scurt timp după ce autobuzul a părăsit hotelul unde a fost cazată formaţia. Autobuzul a plecat de la hotel îndreptându-se către stadionul aflat la zece kilometri distanţă şi, în scurt timp, ”trei încărcături explozive au fost detonate”, a precizat un purtător de cuvânt al poliţiei, Gunnar Wortmann.

Geamurile autocarului au fost sparte, iar fotbalistul Marc Bartra a fost rănit. Bartra a fost transportat la spital cu răni la mână şi a fost operat cu succes la braţ.