• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Evenimentele de la Paris, de vineri seară, în care au murit peste 120 de persoane în șase atentate teroriste coordonate, printre care unul la arena Stade de France, pe care se desfășura meciul amical Franța-Germania 2-0, au zguduit întreaga lume. Dar naționala Germaniei trăise și cu o noapte înainte un incident ”premonitoriu”.

Hotelul în care era cazată delegația Germaniei a fost evacuat în ziua meciului, după o amenințare cu bombă! Alerta, anonimă, a fost primită la telefonul stabilimentului în jurul amiezii, la ora locală 14:00.

Hotelul Molitor a fost rezervat integral de naționala Mannschaft-ului, potrivit Le Parisien. 250 de persoane au fost evacuate în momentul alertei cu bombă primite.

Când a sosit poliția la hotel, în arondismentul 16 al capitalei Franței, s-a stabilit de îndată un perimetru de securitate, iar jucătorii germani, aflați la sala de forță, au fost evacuați. În timpul cât Poliția franceză a verificat fiecare colțișor al clădirii, germanii au vizitat baza sportivă de la Roland Garros, apoi au revenit la hotel, când alarma s-a dovedit a fi falsă.

La doar câteva ore distanță, însă, aseară, au avut loc șase atacuri armate, coordonate, și mai multe explozii în apropiere de Stade de France.