• Liga 1: FCSB - Dinamo (duminică, 20:30, Digi Sport 1)
  • La Liga, Etapa a 6-a: Alaves - Real Madrid (sâmbătă, 17:15, Digi Sport 1) şi Girona - Barcelona (sâmbătă, 21:45, Digi Sport 2) 

VIDEO Franța - Germania 2-0. Meciul de pe Stade de France trebuia să fie unul liniștit pentru prima reprezentativă a nemților, ținând cont că a fost unul amical, însă călătoria la Paris a fost una extrem de zbuciumată pentru jucătorii lui Joachim Low și restul celor prezenți în delegația care s-a deplasat în Franța.

În urma atentatelor de la Paris în care și-au pierdut viața peste 120 de oameni și alți 180 au fost răniți, nemții și-au petrecut noaptea la Stade de France și au fost apoi transportați direct la aeroportul Charles de Gaulle cu o escortă a Poliției. "Vă pot confirma că delegația a plecat spre Frankfurt. Suntem fericiți că am putut să rezolvăm plecarea în această dimineață", a anunțat dimineață responsabilul cu securitatea.

Jucătorii germani trăiseră și cu câteva ore înainte de meci momente confuze. Hotelul în care era cazată delegația Germaniei a fost evacuat în ziua meciului, după o amenințare cu bombă! Alerta, anonimă, a fost primită la telefonul stabilimentului în jurul amiezii, la ora locală 14:00.

Fotbaliștii nemți se aflau atunci la sala de forță și au fost evacuați. În timpul cât Poliția franceză a verificat fiecare colțișor al clădirii, germanii au vizitat baza sportivă de la Roland Garros, apoi au revenit la hotel, când alarma s-a dovedit a fi falsă.

Naționala Germaniei ar trebui să dispute marți un meci amical cu Olanda, la Hannover, însă rămâne de văzut dacă meciul se va disputa ținând cont de evenimentele petrecute la Paris.