• Spania, etapa 9: Barcelona-Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 21:45) şi Italia, etapa 9: Napoli-Inter (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 21.45)
  • Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Garcia va fi ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2, luni, de la 14:30

Barbara Palvin, modelul Victoria Secret, a fost surprinsă de paparazzii britanici părăsind apartamentul pe care Neymar l-a închiriat în estul Londrei, la ora 5 dimineața, după ce cei doi și-au petrecut seara împreună.

Modelul maghiar în vârstă de 23 de ani este într-o relație cu cântărețul și compozitorul Julian Perretta, dar recent a fost surprinsă în compania starului de la PSG. Femeia a participat serile trecute la un eveniment monden alături de Neymar și pilotul F1, Lewis Hamilton. Fotbalistul și noua lui cucerire au plecat de la eveniment pentru o petrecere privată. Seara dintre cei doi s-a încheiat la ora 5 dimineața, a doua zi, când Barbara a fost văzută părăsind apartament din estul Londrei, pe care fotbalistul l-a închiriat pentru scurta ședere în Anglia. Presa britanică a subliniat faptul că în momentul în care a părăsit apartamentul fotbalistului Barbara avea cu totul altă ținută.

Barbara a făcut referire la noaptea ei după ce a postat o imagine pe contul ei de Instagram. ”M-am distrat la Londra și Milano, acum înapoi în Budapesta pentru weekend”, a postat unguroaica. ”Această imagine reflectă perfect toate emoțiile mele de astăzi”, a subliniat Barbara, alături de un emoticon. În același timp, Neymar a postat și el o fotografie asemănătoare și s-a referit la Lewis și Barbara ca fiind ”prietenii mei nebuni”.