• 1. Primul derby al României din 2017 se joacă de Mărțișor, pe Digi Sport 1. Steaua - Dinamo e miercuri, 1 martie, de la ora 20:00
  • 2. Juventus și Napoli se duelează pentru un loc în finala Cupei Italiei. Turul semifinalelor se dispută marți, 28 februarie, de la ora 21:45, pe Digi Sport 2

Novak Djokovic, numărul 1 mondial, s-a declarat "şocat, întristat şi îngrozit" după atentatele de la Paris, soldate cu aproape 130 de morţi.
"Şocat, întristat, îngrozit, fără cuvinte. Rugăciunile mele se îndreaptă către toate familiile şi către victime", a notat Djokovic pe Twitter.

Spaniolul Rafael Nadal a scris, pe contul său de Facebook, că este extrem de afectat de ceea ce s-a întâmplat. "Sunt devastat de ceea ce s-a întâmplat ieri seară la Paris. Vreau să arăt toată afecţiunea mea şi toată susţinerea mea Franţei şi parizienilor", a notat el.

FOTO Solidaritate mondială! Clădiri, stadioane, monumente emblematice, luminate în culorile Franței

Autorităţile franceze au centralizat 128 de morţi în urma atentatelor comise vineri seară la Paris, conform unui bilanţ provizoriu, care precizează că 200 de persoane sunt rănite, 99 fiind în stare critică.

Novak Djokovic şi Rafael Nadal participă la Turneul Campionilor, care este transmis în direct la Digi Sport, începând de duminică, 15 noiembrie. Djokovic se află în Grupa Smith, alături de Federer, Berdych şi Nishikori, în timp ce Nadal e în Grupa Năstase, cu Murray, Wawrinka şi Ferrer.