• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Noi meciuri in UEFA Champions League, noi analize, cote, ponturi de pariere oferite de Ilie Dumitrescu, Ambasador al casei de pariuri online Unibet. In ceea ce priveste partida Atletico - AS Roma, una dintre variantele recomandate este cea care vizeaza castigarea meciului de catre gazde - cota 1,92. Atletico a inregistrat 7 victorii in cele 10 meciuri jucate pe teren propriu cu echipe din Italia si, ceea ce este poate si mai important, are foarte multa motivatie, dincolo de valoare: fara victorie in cele 4 meciuri din Grupa C, trupa lui Diego Simeone isi joaca practic ultima sansa pentru a mai ramane in aceasta competitie europeana de top.

Liderul grupei, AS Roma, este insa o echipa in mare forma, deci intalnirea va fi una foarte dificila pentru spanioli. Atletico, o echipa preponderent defensiva, va fi nevoita sa atace in fata unei echipe care stapaneste perfect arma contra atacului, deci riscurile sunt mari mai ales pentru gazde. Atletico are o serie de 8 meciuri consecutive in toate competitiile cu maximum 2 goluri marcate (fara meciul cu R. Madrid), deci se poate selecta la pariuri sportive cota 1,80 pentru varianta "sub 2,5 goluri".

"Dupa un parcurs dezamagitor in Champions League, Dortmund va primi vizita liderului Tottenham, echipa calificata deja in optimi. Borussia nu are nicio victorie in grupa si lupta practic sa mai salveze ce se mai poate din acest sezon european. Desi pare dezechilibrat prin prisma clasamentului, jocul se anunta totusi interesant, data fiind rivalitatea dintre nemti si englezi", explica Ilie Dumitrescu in analiza meciului Dortmund - Tottenham.

Recomandari pentru biletul zilei: peste 2,5 goluri - cota 1,58 (in cele 3 intalniri directe de pana acum s-au consemnat cel putin 3 goluri pe tabela de marcaj) si Tottenham nu pierde - cota 1,80 (Tottenham va castiga grupa H, daca va obtine un rezultat similar cu cel al lui R. Madrid in meciul cu APOEL).

Merita atentie si partida Anderlecht - Bayern. In mare, exista o diferenta majora de valoare intre cele doua formatii: germanii sunt deja calificati in play-off-ul de Champions League, in timp ce belgienii... incearca sa scape de titilul de cea mai slaba formatie din faza grupelor. Anderlecht este singura echipa din Liga Campionilor care nu a marcat niciun gol in primele 4 etape!

In 2 dintre precedentele 3 meciuri directe de la Bruxelles, Anderlecht a inscris insa in poarta lui Bayern. Este de asteptat ca un gol sa existe din nou - cota 1,55 pentru gol marcat de Anderlecht. Totusi, Bayern s-ar putea impune categoric, avand sanse chiar pariul pe Bayern conduce la pauza / final - cota 1,76.