• Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Dinamo - CFR Cluj (azi, 21:45, Digi Sport 1)
  • Handbal, Liga Campionilor: CSM Bucureşti - Vistal Gdynia (azi, 16:00, Digi Sport 1)

Gerard Pique și Shakira ar putea fi victimele unui șantaj din partea unui fost angajat, care susține că e în posesia unei înregistrări video cu scene intime între cei doi. Informația apare în mai multe ziare din Spania.

Cotidianul As citează Diario Vasco în articolul în care prezintă informația, arătând că cel care susține că deține înregistrările cu scene explicite de sex între jucătorul Barcelonei și partenera sa le-ar fi cerut acestora o sumă importantă de bani, pentru a nu face publice imaginile.

În Spania, un astfel de șantaj sau difuzarea imaginilor se pedepsește cu închisoarea de la unu la cinci ani, dar sunt țări în lume unde înregistrarea ar putea fi difuzată fără ca cel care a comis șantajul să primească vreo pedeapsă.

Gerard Pique și Shakira n-au confirmat informația, dar nici n-au infirmat-o, până în acest moment. Cei doi sunt împreună din 2010 și au doi fii.

Posibilul scandal în care ar putea fi implicat jucătorul Barcelonei vine la scurt timp după ce Karim Benzema, posibilul său adversar direct din El Clasico, de sâmbătă, a fost acuzat în scandalul de șantaj care-l are în centrul atenției pe Mathieu Valbuena.