• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Georgina Rodriguez, care așteaptă primul ei copil cu starul lui Real Madrid, Cristiano Ronaldo, a fost reperată de fotoreporterii iberici în cursul zilei de miercuri. Aceștia au publicat mai multe poze cu iubita fotbalistului din care reiese că sarcina ei a avansat.

Georgina Rodriguez era pe aeroportul din Ibiza în momentul în care a fost surprinsă de fotografi. Femeia în vârstă de 22 de ani se îndrepta spre casă și era însoțită de Cristiano Ronaldo Junior, primul copil al fotbalistului de la Real Madrid. Din fotografiile publicate reiese că sarcina femeii a avansat și fotbalistul este pe cale să devină părinte pentru a patra oară.

Inclusiv Georgina Rodriguez a acordat un interviu pentru publicația spaniolă Hola, în care a vorbit despre relația cu starul în vârstă de 32 de ani și a dezvăluit că cei doi urmează să aibă un copil. Acesta ar fi cel de-al patrulea copil al fotbalistului, dar primul care nu este născut de o mamă surogat.

Cristiano Ronaldo are trei copii în prezent: Cristiano Ronaldo Jr., în vârstă de șapte ani, și Mateo Ronaldo și Eva Maria dos Santos, gemenii născuți în urmă cu aproximativ două luni. Toți cei trei copii au fost născuți de mame surogat din Statele Unite. Identitatea celor două femei nu a fost însă făcută publică.