• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Preşedintele Federaţiei Franceze de Fotbal (FFF), Noel Le Graet, a declarat că a decis să nu facă un anunţ la pauza meciului amical cu Germania cu privire la atentatele din Paris, pentru a nu provoca panică, informează 20minutes.fr.

"Am decis să nu spunem nimic la pauză pentru a nu provoca panică. Măsurile de siguranţă s-au întărit. Le-am spus jucătorilor abia la finalul meciului", a spus Le Graet.

La finalul meciului dintre Franţa şi Germania, crainicul de la Stade de France a anunţat că ieşirile din zonele apropiate de locurile exploziilor au fost închise şi că spectatorii aflaţi în sectoarele respective trebuie să părăsească arena pe alte ieşiri. După câteva minute, spectatorii au intrat pe gazon, iar ulterior incinta s-a golit treptat.

Franţa a învins Germania, vineri seară, pe Stade de France, cu scorul de 2-0, într-un meci amical în timpul căruia în zona arenei au avut loc explozii, preşedintele Francois Hollande, care asista la joc, fiind evacuat de serviciile de securitate.

Potrivit autorităţilor, trei terorişti s-au aruncat în aer în faţa Stade de France. Bilanţul provizoriu după masacrul de vineri seara, de la Paris, a ajuns la 120 de morţi.