FotoJet (2)
Video Cu cine a fost văzut Dimitrov, la șase luni de la despărțirea de Mădălina Ghenea
profimedia-0068505639
8 bijuterii ale lui Michael Schumacher vor fi ”pe tarabă” în luna mai. Câți bani se estimează că va lua familia
lobont-3
Bogdan Lobonț a rămas fără cuvinte când a fost întrebat despre derby-ul cu FCSB. ”Mai este ceva de spus?”
Digi Sport 1 Live
Acum
Etapa 5 Superliga: Hermannstadt-Botosani
Play-out

Răzvan Lucescu şi Ianis Zicu promovează un eveniment caritabil

06.06.2017, 11:27

Pe 10 iunie, în Parcul Herăstrău, la intrarea dinspre Charles de Gaulle, va avea loc startul în "Race for the cure Romania", la care sunt aşteptate să participe mai multe mii de persoane.

KV Renasterea Race For Cure
  • SuperLiga: Hermannstadt - Botoșani, vineri, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: Farul - CFR Cluj, vineri, 20:30, DGS 1

Evenimentul organizat cuprinde două întreceri de 5 km, respectiv 1 km, şi este un prilej de a promova mesaje pentru prevenirea si depistarea precoce a cancerului, de a reaminti femeilor ca tratamentul cel mai bun este preventia, iar informarea corecta, sportul si optimismul, sunt reteta propriei noastre sanatati. Tocmai de aceea invitaţia este atât pentru cei care vor să alerge în cele două curse, de 5 km şi de 1 km, această din urmă pentru copii între 5 şi 10 ani, respectiv 10-14 ani, dar şi plimbări pe cele două distanţe.

Taxa de participare este între 10 şi 50 de ron, în funcţie de vârstă, iar sumele strânse vor fi folosite, printre altele, la actiuni de lobby pentru alinierea la standardele europene de tratament oncologic şi oferirea de teste gratuite femeilor din categorii vulnerabile (paciente oncologice, persoane cu venit redus, etc).

Comunicat

RACE FOR THE CURE ROMANIA – HAPPY RUN
Herastrau, 10 iunie 2017


In anul 2015, Fundatia Renasterea a parteneriat cu Susan G Komen Foundation, in vederea organizarii primei editii a RACE FOR THE CURE ROMANIA. Aceasta cursa globala reprezinta cel mai important eveniment de constientizare, educare si strangere de fonduri pentru cancerul de san. Tradus in cifre, evenimentul inseamna: mai mult de 150 de curse, pe 4 continente, ce aduna peste 1.6 milioane de participanti.

La primele doua editii din Romania a acestui grandios eveniment, ce au avut loc in Bucuresti in iunie 2015 si iunie 2016, au participat in jur de 4000 de persoane, dintre care peste 250 au fost paciente diagnosticate cu cancer.

Evenimentul organizat sub sub inaltul Patronaj al Ambasadei Italiei la Bucuresti, cu sustinerea oficiala a Administratiei Prezidentiale, Ministerului de Externe, Ministerului Sanatatii, Ministerului Educatiei Nationale si Cercetarii Stiintifice, Ministerului Tineretului si Sportului si cu sprijinul Comitetului Olimpic si Sportiv Roman, Societatii Nationale de Cruce Rosie din Romania si Asociatiei Bucharest Running Club a avut ca scop sarbatorirea sanatatii alaturi de pacientele diagnosticate cu cancer de san, dar si de promovare a diagnosticarii precoce si a dreptului pacientelor de a avea acces la cele mai noi tratamente. 
Pentru Fundatia Renasterea, acest eveniment reprezinta, in egala masura, un bun prilej de a promova mesaje pentru prevenirea si depistarea precoce a cancerului, de a reaminti femeilor ca cel mai bun tratament este preventia, iar informarea corecta, sportul si optimismul, sunt reteta propriei noastre sanatati.

La evenimentele din anii anteriori, care s-au bucurat de un real succes, beneficiind de o foarte buna vizibilitate media, au participat invitati de seama precum Ambasadorul Italiei ES Diego Brasioli, Patron al evenimentului, Ambasadorii SUA, Argentinei, Croatiei, Lituaniei, Olandei, la care s-au alaturat Dl. Adrian Curaj – Ministrul Educatiei Nationale si Cercetarii Stiintifice, Dna Dr. Diana Loreta Paun - Consilier de Stat Administratia Prezidentiala, Departamentul Sanatate Publica. 
Au participat, de asemenea, numeroase personalitati, sustinatoare ale activitatilor fundatiei: membrele Boardului Fundatiei Renasterea - Mihaela Geoana, Cristiana Copos, Veronica Savanciuc, Andreea Esca, precum si Gabriel Coveseanu (Cove), Gabriela Szabo, Iuliana Tudor, Oana Cuzino, Sonia Argint Ionescu, Cabral, Ramona Badescu, Monica Dascalu, Alex Dima, s.a.

Reusita primelor editii ne-a asigurat continuarea parteneriatului cu Susan G Komen US si, ca atare, vom organiza pe 10 iunie 2017, a treia editie a RACE FOR THE CURE ROMANIA – HAPPY RUN, la care estimam ca vor participa peste 3000 de persoane, 200 de paciente oncologice si numeroase celebritati. Atmosfera Happy debuteaza cu programul de incalzire organizat de WorldClass, momente artistice si numerose activitati organizate pentru copii si in final festivitatea de premiere si tombola cu premii. Surpriza pregatita participantilor la editia de anul acesta o reprezinta concertul extraordinar sustinut de trupa HOLOGRAF.

Fondurile stranse cu ocazia cursei vor fi folosite : 
• in Campania Brave Cut –realizarea de peruci din par natural pentru pacientele oncologice;

• oferirea de teste gratuite femeilor din categorii vulnerabile (paciente oncologice, persoane cu venit redus, etc);

• sesiuni de suport, informare asupra noilor terapii, sustinere psihologica pt paciente;

• organizarea de reuniuni de specialitate cu medici, autoritati, pacienti si companii;

• actiuni de lobby pentru alinierea la standardele europene de tratament oncologic.

RACE FOR THE CURE ROMANIA - HAPPY RUN, editia a treia, organizata de Fundatia Renasterea, are loc pe 10 iunie, in parcul Herastrau, intrarea Charles de Gaulle incepand cu ora 8, astfel:

•Inscriere si ridicare kit: 8-9.30 
•Incalzire: 9-9.30 
•Start ora 10.00

Eveniment unic, ce imbina alergarea, plimbarea, muzica si voia buna, RACE FOR THE CURE – HAPPY RUN se adreseaza intregii familii care se poate bucura de atmosfera vesela creata de:

• Programul de incalzire sustinut de un antrenor WorldClass;
 Jocuri educative si activitati distractive pentru copii;
 Pop-up salon Brave-Cut;
 Selfie Fun
 Participare si concurs Happy Dogs;
 Tombola cu premii;
 Si surpriza editiei: Concert HOLOGRAF

CATEGORII CURSA:

• Alergare 5 km – competitie alergatori
• Alegare 1 km – competitie copii 5-10 ani / 10-14 ani
• Fitness Walk 5 km – plimbare pentru persoane de toate varstele
• Fun Walk 1 km – plimbare

TRASEU: 
Start – Sosire Parcul Herastrau / Piata Charles de Gaulle, Bulevardul Maresal Prezan, Soseaua Kiseleff, Piata Victoriei, Bulevardul Aviatorilor.

PREMII: 
• Femei – locul 1,2,3
• Barbati – locul 1,2,3 
• Invingatoare – locul 1,2,3
• Copii 5-10 – 1 km - locul 1,2,3
• Copii 10-14 – 1 km - locul 1,2,3

Toti participantii la cursa pot participa la o tombola cu premii!
TAXA INSCRIERE in comunitatea RACE FOR THE CURE:
• Adulti – 50 RON
• Copii – 14-18 ani – 25 RON
• Copii < 14 – 10 RON

Fiecare participant primeste un kit (un tricou si un numar de participare), apa (doua puncte de hidratare pe traseu) si o medalie la terminarea cursei.

Kitul de participare poate fi ridicat de la sediul Fundatiei Renasterea (strada Virgil Plesoianu nr. 87, sector 1, Bucuresti), in perioada 7-9 iunie, in intervalul orar 10-20.

Poti opta si pentru primirea kit-ului prin curier, odata cu inscrierea online (costul transportului se adauga la taxa de inscriere ). 
Fa-ti o echipa de minim 10 persoane si participa la competitia intre echipe pentru:
• cea mai numeroasa, 
• galagioasa, 
• amuzant costumata, 
• inimoasa echipa.

Daca esti capitanul echipei, vei participa gratuit la cursa, si vei primi kitul capitanului.
Inscrierile si ridicarea kit-urilor:

• sediul Fundatiei Renasterea, Strada Virgil Plesoianu, nr. 87, zilnic in intervalul 10-20
 Herastrau, Intrarea Charles de Gaulle 10 iunie, in intervalul 8.-9.30
 Online pe BLT.ro - https://www.blt.ro/race-for-the-cure-romania-happy-run.html

Te asteptam pe 10 iunie sa sarbatorim sanatatea, sa ne distram cu prietenii si familia si sa cantam cu HOLOGRAF!

Fundatia Renasterea este o organizatie neguvernamentala, infiintata in anul 2001, care a primit recunoasterea autoritatilor Statului Roman, ca fiind de Utilitate Publica in anul 2007. Misiunea Fundatiei este cresterea constientizarii importantei preventiei si depistarii precoce a cancerului de san si de col uterin, oferirea de investigatii medicale gratuite si a consilierii pacientilor oncologici.

In ultimii 16 ani, Fundatia Renasterea a obtinut rezultate remarcabile in ceea ce priveste informarea femeilor din Romania despre importanta depistarii precoce a cancerului si a oferit pentru 34.535 de femei defavorizate, investigatii medicale gratuite in cele doua centre medicale pe care le detine in Bucuresti. In plus, cu sustinerea partenerilor sai, Fundatia a achizitionat si operat doua Unitati Medicale Mobile care au oferit in regim de gratuitate investigatii pentru 18.000 de femei ce locuiesc in zone rurale, unde rata mortalitatii este crescuta din cauza depistarii tardive a afectiunilor. Majoritatea femeilor sunt diagnosticate cu cancer in stadii avansate, din cauza lipsei informatiilor si a barierelor de ordin geografic si financiar.

Etichete:


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu amanta rusoaică la Moscova
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu amanta rusoaică la Moscova

Un miliardar german care a fost declarat oficial mort în 2021, la trei ani după ce a dispărut în...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
Screenshot 2024-04-18 at 16.51.31-modified
A murit la doar 17 ani: ”Boala a răpus-o în 24 de ore”. Două zile de doliu

Nu mai suporta și a vrut să plece gratis de la Real Madrid! Acum a devenit erou, iar soția sa a transmis doar ȘASE cuvinte
lunin
Recunoști personajul? Acum nouă ani era un copil și sărbătorea titlul cu Gigi Becali la Iași, acum e titular la FCSB
WhatsApp Image 2024-04-18 at 15.44.47
Au rămas mască! Ce a purtat la Disneyland, înconjurată de mii de copii, după ce a riscat închisoarea din cauza ținutei
bianca-censori
Au apărut primele imagini: Ion Țiriac a primit ”bijuteria” după 5 ani! ”Nu întrebați cât costă, că e obscen”
Screenshot 2024-04-18 at 21.05.58
Recomandările redacției
lobont-3
Bogdan Lobonț a rămas fără cuvinte când a fost întrebat despre derby-ul cu FCSB. ”Mai este ceva de spus?”

"Răzbunarea" lui Guardiola: 3 jucători de clasă mondială la City, pentru a nu mai pierde iar Liga Campionilor!
Manchester City Training Session And Press Conference
Live Video&Text Hermannstadt - Botoșani 0-0, ACUM, la DGS1. Cu o victorie, moldovenii ies din ”zona roșie”
FOTBAL: AFC HERMANNSTADT SIBIU - AFC BOTOSANI, SUPERLIGA SUPERBET (28.01.2024)
Exclusiv Reacție fermă despre plecarea lui Constantin Budescu de la Farul: ”Nu mai putea”
budescu rapid-farul (1)
Citește și
Ilie Năstase a văzut "bijuteria" de 2,8 milioane € a lui Ion Țiriac și a făcut gluma zilei
Tennis - ATP/WTA World Tour 2017 Mutua Madrid Open 2017 Day Seven La Caja Magica, Madrid, Spain - 12 May 2017
(P) El Clasico și alte 2 meciuri tari programate pe 20-22 aprilie
featured image
Game, set și meci. Zendaya, fabuloasă în ținute inspirate de tenis și noul ei film, la premiere în jurul lumii
Game, set și meci. Zendaya, fabuloasă în ținute inspirate de tenis și noul ei film, la premiere în jurul lumii
Adrian Mutu, ofertă pe bani grei din străinătate! A cerut un salariu uriaș!
Adrian Mutu, ofertă pe bani grei din străinătate! A cerut un salariu uriaș!
Francezii vin după starul lui FCSB la derby-ul cu Rapid. Gigi Becali cere 6.000.000 de euro pentru transferul imediat
Francezii vin după starul lui FCSB la derby-ul cu Rapid. Gigi Becali cere 6.000.000 de euro pentru transferul imediat
Cum arăta Sofia Vergara când și-a început cariera de model. Actrița este neschimbată la vârsta de 51 de ani
Cum arăta Sofia Vergara când și-a început cariera de model. Actrița este neschimbată la vârsta de 51 de ani
Cum arată Samantha Fox la 58 de ani. Interpreta hitului "Touch Me", care punea pe jar imaginația bărbaților, e măritată cu o femeie
Cum arată Samantha Fox la 58 de ani. Interpreta hitului "Touch Me", care punea pe jar imaginația bărbaților, e măritată cu o femeie
Siturile nucleare ale Iranului: Unde ar putea lansa Israelul un atac în caz de război
Siturile nucleare ale Iranului: Unde ar putea lansa Israelul un atac în caz de război
De ce Sergiu Nicolaescu era convins că are un fiu? „M-a ales să fiu tatăl copilului ei"
De ce Sergiu Nicolaescu era convins că are un fiu? „M-a ales să fiu tatăl copilului ei"
El a fost ”regele” radioului românesc, ascultat de întreaga naţiune. Îţi dai seama cine este tânărul din imagine?
El a fost ”regele” radioului românesc, ascultat de întreaga naţiune. Îţi dai seama cine este tânărul din imagine?
"Este ireal!" Partidă memorabilă la Stuttgart: jucătoarea care a salvat cinci mingi de meci
&quot;Este ireal!&quot; Partidă memorabilă la Stuttgart: jucătoarea care a salvat cinci mingi de meci
Total bizar: iubita l-a pus să semneze un contract: ”Era foarte supărată!” Ce e obligat să facă și lucrurile interzise
gabriely

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

ProFm
Lino Golden s-a căsătorit civil cu aleasa lui. Primele imagini cu tinerii îmbrăcați la patru ace, în alb și negru
Lino Golden s-a căsătorit civil cu aleasa lui. Primele imagini cu tinerii îmbrăcați la patru ace, în alb și negru
Digi World
Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință
Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință
Digi Animal World
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”