• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Real Madrid demonstrează că este un club uriaș nu numai pe terenul de fotbal. ”Galacticii” i-au trimis o scrisoare lui Duncan Watmore, atacantul lui Sunderland, care a suferit o ruptură a ligamentelor încrucișate.

Gestul este cu atât mai surprinzător ținând cont că atacantul echipei de pe locul 23 din liga secundă engleză nu este un jucător atât de cunoscut. Acest lucru a fost recunoscut și de tatăl mijlocașului de 23 de ani.

Scrisoarea a fost semnată de Emilion Butragueno, în numele lui Florentino Perez. Madrilenii au aflat că jucătorul va pierde restul sezonului, asta după ce revenise după 10 luni în urma unei probleme similare.

”Dacă ar fi fost un jucător celebru, te-ai fi așteptat. A fost ceva incredibil. Un gest incredibil din partea unui mare club. A fost un imbold pentru moralul lui Duncan.

Mi-a trimis poza pe WhatsApp și l-am întrebat dacă o pot posta pe Twitter. Reacțiile au fost pe măsură. Situația lui este gravă. Nu știm dacă va reveni până în septembrie sau octombrie”, a recunoscut Ian Watmore, pentru BBC.

Tatăl jucătorului a găsit și o explicație pentru felul în care informația a ajuns la clubului de pe Bernabeu. ”Fiul meu a semnat pentru fundația de caritate a lui Juan Mata, una foarte cunoscută în Spania. A doua variantă este ca Chris Coleman, managerul lui, să îi fi pus lui Gareth Bale. Cei doi sunt prieteni buni”, a adăugat Ian.