• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Daniel Prodan nu a fost uitat de foştii coechipieri de la Steaua şi de la echipa naţională. Lăcătuş, Gică Popescu şi Victor Piţurcă s-au numărat printre cei prezenţi la meciul organizat în memoria fundaşului prezent cu România la două turnee finale.

La un an de la dispariţia lui Daniel Prodan, componenţii Generaţiei de Aur au jucat un meci demonstrativ la Chiajna. Deşi au fost cuprinşi de emoţie, foştii tricolori s-au bucurat de fiecare clipă petrecută împreună. 

”Emoționant... în același timp și plăcere, că m-am revăzut cu mulți dintre jucătorii cu care am lucrat, atât la echipa națională, cât și la Steaua”, a spus Victor Piţurcă, susținut de Marius Lăcătuş, directorul tehnic de la CSA Steaua: ”Am pierdut un om drag nouă, sperăm să rămânem și noi în amintirea suporterilor cu tot ceea ce facem pentru a-l omagia pe Didi Prodan. Despre Didi cred că este inutil să mai vorbim, de faptul că el nu era numai un coleg de echipă, era, practic, făcea parte din familia noastră, indiferent că acea familie se numea Steaua sau echipa națională”.

”Foarte, foarte trist! Plăcerea rămâne, pentru că ne-am revăzut după foarte mult timp, dar am fi preferat să ne fi întâlnit cu totul și cu totul cu altă ocazie”, a spus Gheorghe Popescu.

Fostul selecţioner al Generaţiei de Aur, Anghel Iordănescu, nu a fost invitat la evenimentul de la Chiajna.