• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Serena Williams s-a căsătorit joi seara, cu Alexis Ohanian, cofondatorul Reddit, care este și tatăl fetiței superstarului american. Marea campioană a fost surprinsă în rochie de mireasă şi adidaşi. Probabil ea şi-a schimbat încălţămintea spre finalul petrecerii, obosită după atât de mult dans.

Serena a strălucit la unul dintre cele mai importante momente din viaţa sa. S-a îmbrăcat cu o rochie verde pentru ceremonie, pentru ca apoi să apeleze la clasica rochie de mireasă la petrecerea de după.

Chiar dacă abia a născut, Serena este în curs să ajungă la greutatea de dinainte de sarcină. Totuşi, oboseala şi-a spus la un moment dat cuvântul, astfel că la rochia superbă Versace sportiva a asortat o pereche de Nike. Paparazzii au fost pe fază, iar acum imaginile au ajuns în media de pe întreg mapamondul.

Pe lista invitaților de marcă prezeți la evenimentul care a avut loc la Contemporary Arts Centre, din New Orleans, Louisiana, se numără actrița Eva Longoria, reality star-ul Kim Kardashian (foto - jos), cântărețele Beyonce și Ciara și buna ei prietenă din circuitul WTA, Caroline Wozniacki.

250 de persoane au fost invitate la nunta care a cărei organizare a costat peste un milion de dolari. Invitaţilor li s-a interzis accesul cu telefoane sau alte aparate cu care puteau face fotografii sau clipuri video, întrucât toate drepturile de imagine au fost cedate către revista Vogue.