featured image
(P) El Clasico și alte 2 meciuri tari programate pe 20-22 aprilie
gabriely
Total bizar: iubita l-a pus să semneze un contract: ”Era foarte supărată!” Ce e obligat să facă și lucrurile interzise
Exclusiv Florin Prunea, după ce FCSB, Rapid și Farul și-au manifestat interesul pentru Louis Munteanu: ”Acolo îl văd!”
Digi Sport 1 Live
Acum
LIVE Digi Sport Matinal

Spectacol, emoție și dramă, în luna aprilie, la Digi Sport

28.03.2017, 09:59

Spectacolul va fi din nou la el acasă în luna aprilie pe canalele Digi Sport, începând de la "Eternul Derby" Steaua - Dinamo și continuând cu Finala Cupei Ligii Franței, meciul echipei de FED Cup a României cu reprezentativa Marii Britanii, "El Clasico" dintre Real Madrid și FC Barcelona sau dubla manșă pe care CSM București o va disputa contra echipei maghiare Ferencvaros, în sferturile de finală ale Ligii Campionilor la handbal feminin.

poza promovare
  • SuperLiga: FCU Craiova - Dinamo, sâmbătă, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: FCSB - Rapid, sâmbătă, 20:30, DGS 1

"Eternul Derby" dintre Steaua și Dinamo

Cele mai titrate formații din fotbalul românesc se întâlnesc de două ori în mai puțin de o lună, în play-off-ul din Liga 1. Practic, luna aprilie va începe cu duelul de pe Arena Națională dintre Steaua și Dinamo. Partida din etapa a 3-a a play-off-ului este programată pe 2 aprilie, de la ora 20:30 și va fi transmisă ÎN DIRECT pe Digi Sport 1.

Duelul se anunță că de fiecare dată unul cu scântei, ținând cont că Steaua nu mai reușește să câștige în fața lui Dinamo de aproape doi ani de zile, perioadă în care roș-albii au obținut și câteva victorii extrem de clare, precum cele din ultimele trei întâlniri.

"Eu nu mai suport să mă bată Dinamo. Vreau să văd altă reacţie din partea lor, vreau să văd că îşi doresc să câştige un derby. Ăsta e mesajul pe care eu l-am transmis fotbaliştilor", a declarat antrenorul roș-albaștrilor, Laurențiu Reghecampf, la Fotbal Club, punând parcă și mai multă presiune pe jucătorii săi.

Luna aprilie se va încheia tot cu o confruntare între granzii bucureșteni. Întâlnirea care se va disputa în runda cu numărul 8 a play-off-ului (perioada 28-30 aprilie) poate fi decisivă în lupta la titlu din Liga 1.

Finala Cupei Ligii Franței: Monaco - PSG


Paris Saint-Germain a dominat autoritar fotbalul francez în ultimii ani și a câștigat trofee pe bandă rulantă însă în acest sezon are în AS Monaco un adversar redutabil. Formația din Principat este de săptămâni bune liderul din Ligue 1 și pe 1 aprilie va încerca "să-i fure" campioanei en titre primul trofeu în actuala stagiune. Monaco și PSG se vor duela de la ora 22:00, pe "Parc Olympique Lyonnais" din Lyon în finala Cupei Ligii Franței.

Cu orgoliul rănit după eliminarea dramatică în fața Barcelonei în optimile de finală ale Ligii Campionilor, PSG se concentrează în acest final de stagiune pe întrecerile interne, spre deosebire de Monaco. Formația lui Leonardo Jardim este în continuare angrenată în cea mai tare competiție intercluburi, acolo unde o așteaptă o dublă manșă de foc împotriva Borussiei Dortmund.

Finala de pe 1 aprilie pare a fi una extrem de echilibrată, sau cel puțin asta sugerează statistica ultimilor 5 dureluri directe. Fiecare formație a câștigat câte două partide, în timp ce ulitmul duel s-a încheiat la egalitate. Pe 29 ianuarie 2017, ÎN DIRECT la Digi Sport, PSG și Monaco au remizat, 1-1.

Semifinalele Cupei Italiei: Roma - Lazio și Napoli - Juventus

Tot în prima săptămână a lunii aprilie vom afla ÎN DIRECT la Digi Sport și finalistele din acest an ale Cupei Italiei. Pe 4 și 5 aprilie sunt programate partidele retur din semifinalele competiției câștigate în stagiunea precedentă de Juventus Torino.

Deținătoarea trofeului este cu un pas și în ultimul act al ediției din acest an, după 3-1 în tur, la Torino, cu formația lui Vlad Chiricheș, Napoli. Pentru a ajunge în finală, Napoli are nevoie de cel puțin un succes cu 2-0 pe San Paolo, rezultat pe care l-a obținut ultima dată în fața "Bătrânei Doamne" pe 30 martie 2014. De atunci au mai avut loc 8 întâlniri directe, Juventus bifând 6 succese și Napoli două.

În cealaltă semifinală se întâlnesc cele două rivale din capitala Italiei, Lazio și AS Roma. Formația lui Ștefan Radu s-a impus cu 2-0 în manșa tur și e favorită la calificarea în finală. Immobile și Milinkovic-Savic au marcat în partida tur, una pe care fundașul român a trebuit să o privească din tribune din cauza unei suspendări.

Sferturile de finală din EHF Champions League: CSM București - Ferencvaros

Calificată cu ceva emoții în sferturile de finală din EHF Champions League, campioana României va lupta pentru un loc în Final Four cu maghiarele de la Ferencvaros. CSM București a terminat Grupa 2 Principală pe poziția a 3-a și va întâlni formația clasată pe locul 2 în Grupa 1.

Astfel, echipa lui Aurelian Roșca va disputa pe propriul teren meciul tur al acestei duble manșe, ÎN DIRECT la Digi Sport 1, pe 7 aprilie, de la ora 20:00. Returul este programat o săptămânână mai târziu la Budapesta și va fi de asemenea ÎN DIRECT la Digi Sport. În cazul în care va reuși să treacă de gruparea maghiară, CSM București va pătrunde pentru al doilea an consecutiv în Final Four-ul Ligii Campionilor.

"Tigroaicele" au realizat surpriza în stagiunea precedentă, când au reușit să câștige trofeul. CSM s-a impus în finala cu Gyor la loviturile de la 7 metri și a câștigat în premieră Liga Campionilor. Formația din București a dat de asemenea și golgheterul ediție trecute a celei mai tari competiții intercluburi din Europa, suedeza "Bella" Gulden.

România întâlnește Marea Britanie în FED Cup

Întâlnirea România - Marea Britanie, contând pentru barajul de menţinere/promovare în Grupa Mondială II a Fed Cup va avea loc pe 22 şi 23 aprilie, la Tenis Club Idu din Mamaia și va fi transmisă ÎN DIRECT de Digi Sport. Meciurile se vor disputa pe zgură, aşa cum au dorit jucătoarele din echipa României şi căpitanul-nejucător Ilie Nastase.

În Fed Cup, România a ajuns la baraj după ce a pierdut, în februarie, întâlnirea cu Belgia, scor 1-3, în timp ce Marea Britanie a ajuns în play-off după ce a jucat în Grupa I a Zonei Euro-africane. Cele mai importante jucătoare britanice sunt Johanna Konta (11 WTA), Heather Watson (108 WTA) şi Naomi Broady (123 WTA).

România își pune speranțele în Simona Halep (5 WTA), care și-a revenit după accidentarea de la începutul anului și arată o formă bună la Miami, turneu transmis ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE de Digi Sport. De altfel, în următoarele cinci sezoane, canalele Digi Sport vor transmite anual, ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE, 55 de turnee WTA.

"El Clasico" Real Madrid - Barcelona, meciul pentru titlul din La Liga

Real Madrid și Barcelona sunt, ca aproape în fiecare an, cele două formații care luptă pentru titlu în campionatul Spaniei. Finalul lunii aprilie va aduce un nou episod din celebrul "El Clasico", duelul granzilor din La Liga. Partida va fi probabil decisivă în stabilirea formației care va ridica titlul de campioană la finalul acetei stagiuni.

Mult așteptatul meci dintre Real Madrid și FC Barcelona, din returul campionatului, care se va disputa pe Santiago Bernabeu, va avea loc duminică, 23 aprilie, de la ora 21:45, ÎN DIRECT la Digi Sport, dar și pe www.digisport.ro, pentru abonații RCS&RDS.

Duelul este programat fix după returul sferturilor de finală din UEFA Champions League. Real Madrid va avea o zi în plus de odihnă, întrucât a doua manșă a duelului cu Bayern va avea loc marți, 18 aprilie. Barcelona, în schimb, va juca juca partida decisivă cu Juventus, de pe Camp Nou, pe 19 aprilie.

În turul campionatului, granzii Spaniei au încheiat la egalitate 1-1, pe Camp Nou. Barcelona a deschis scorul prin Luis Suarez în minutul 53, dar s-a văzut egalată în prelungiri. Sergio Ramos, fundașul golgheter al madrilenilor a stabilit scorul final după un corner.

Semifinalele Cupei Angliei: Chelsea - Tottenham și Arsenal - Manchester City

Cea mai veche competiție din lume, Cupa Angliei continuă ÎN DIRECT la Digi Sport și în luna aprilie, cu meciurile din semifinalele. Duelurile sunt programate pe 22 și 23 aprilie și un lucru e cert: în finală va ajunge cel puțin o echipă din Londra.

Chelsea - Tottenham este prima semifinală din cea mai veche competiție de fotbal din lume. Primele două clasate din Premier League vor lupta pe 22 aprilie, de la ora 19:15, ÎN DIRECT la Digi Sport pentru un loc în ultimul act. A doua zi, Arsenal - Manchester City se vor întâlni în cealaltă semifinală.

Arsenal și Manchester United sunt echipele care au câștigat de cele mai multe ori Cupa Angliei (12) și sunt urmate la acest capitol de Tottenham (8) și Liverpool, Chelsea și Aston Villa (7). Cupa Angliei este cea de-a doua competiție din fotbalul englez transmisă de Digi Sport, după Cupa Ligii Angliei.

Formula 1: MP al Chinei, MP al Bahrainului și MP al Rusiei

Sezonul 2017 din Formula 1 a început ÎN DIRECT la Digi Sport cu Marele Premiu al Australiei. Sebastian Vettel a ieșit învingător la Antipozi și a adus Scuderiei Ferrari prima victorie după un an şi jumătate. Formula 1 se află în faţa celor mai importante schimbări de regulament de la introducerea motoarelor turbo V6 hibrid de 1,6 litri, adică din 2014 încoace, iar noul sezon se anunță unul extrem de palpitant.

În luna aprilie vom avea parte de trei weekend-uri extrem de interesante pentru iubitorii "Marelui Circ" și toată acțiunea va putea fi urmărită ÎN DIRECT pe canalele Digi Sport. Marele Premiu de Formula 1 al Chinei este programat în perioada 7-9 aprilie, pe circuitul de la Shanghai, acolo unde anul trecut învingător a fost neamțul Nico Rosberg. Recordul de victorii îi aparține britanicului Lewis Hamilton (4).

Urmează apoi Marele Premiu al Bahrainului în perioada 14-17 aprilie. Va fi a 13-a cursă pe circuitul care a găzduit prima întrecere de Formula 1 din Orientul Mijlociu. Victoria i-a revenit anul trecut tot lui Nico Rosberb, în timp ce ibericul Fernando Alonso deține recordul de victorii (3).

Ultima cursă transmisă ÎN DIRECT de Digi Sport în luna aprilie va fi cea de pe circuitul de la Soci. Marele Premiu al Rusiei este programat în perioada 28 - 30 Aprilie. Din cele trei întreceri disputate la Soci, două i-au revenit britanicului Lewis Hamilton. Anul trecut, învingător a fost Nico Rosberg, campionul mondial en titre.

Etichete: program digisport , evenimente aprilie digisport , promovare digisport


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu amanta rusoaică la Moscova
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu amanta rusoaică la Moscova

Un miliardar german care a fost declarat oficial mort în 2021, la trei ani după ce a dispărut în...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
Tennis - ATP/WTA World Tour 2017 Mutua Madrid Open 2017 Day Seven La Caja Magica, Madrid, Spain - 12 May 2017
Ilie Năstase a văzut "bijuteria" de 2,8 milioane € a lui Ion Țiriac și a făcut gluma zilei

Ion Țiriac (84 de ani) a prezentat oficial, în cadrul unui eveniment, maşina Mercedes AMG One, care...

ACORD! Zinedine Zidane a bătut palma cu un club uriaș. Mai lipsește doar semnătura
EXCLUSIVE: Zinédine Zidane With His Wife Veronique Shopping At A Home Furnishings Boutique In Milan - 17 Apr 2024
"Am intrat în biroul lui Ancelotti și a început să plângă!" Transferul care i-a "rupt" sufletul italianului
profimedia-0861141500
"Bijuteria" de 44 de milioane € de la Cluj-Napoca, transformată în mall. FOTO Noul proiect spectaculos
Screenshot 2024-04-19 091333
Transformarea fizică a Serenei Williams. Cum arată acum și ce spune legendara sportivă despre corpul ei
profimedia-0864108273
Recomandările redacției
Exclusiv Florin Prunea, după ce FCSB, Rapid și Farul și-au manifestat interesul pentru Louis Munteanu: ”Acolo îl văd!”

Ion Țiriac a văzut-o pe Simona Halep din nou pe teren și a dat verdictul
profimedia-0335981547
Ce diferență de valoare! Alesul lui Bayern Munchen, după ce varianta Zinedine Zidane a picat
profimedia-0371511941
Un jucător al Barcelonei a intervenit, după ce Gundogan l-a ”mitraliat” pe Araujo, iar fundașul a replicat dur
profimedia-0865395091
Citește și
Ion Țiriac și-a adus "Perla Coroanei" în țară: "E ceva unic!" Primele imagini și cât a plătit omul de afaceri
tiriac2
Exclusiv Cu ce se ocupă Rebecca, fiica cea mare a Anamariei Prodan, la 25 de ani. Mesaj emoționant, primit de la mama ei
rebecca
La 56 de ani, Donna D'Errico încă face furori în ținute provocatoare. Imaginile din jacuzzi au stârnit un val de reacții
La 56 de ani, Donna D'Errico încă face furori în ținute provocatoare. Imaginile din jacuzzi au stârnit un val de reacții
Telefonul lui Gigi Becali i-a stabilit viitorul lui Vlad Chiricheș. Ce implicare a avut Mihai Stoica
Telefonul lui Gigi Becali i-a stabilit viitorul lui Vlad Chiricheș. Ce implicare a avut Mihai Stoica
Adrian Mititelu îi dă un răspuns lui Ionel Ganea care îl va înfuria teribil! Ironia patronului despre fiul „Ganezului”
Adrian Mititelu îi dă un răspuns lui Ionel Ganea care îl va înfuria teribil! Ironia patronului despre fiul „Ganezului”
Nora miliardară a Victoriei Beckham, criticată după debutul regizoral. Filmul în care joacă și rolul principal, considerat "un proiect făcut din vanitate"
Nora miliardară a Victoriei Beckham, criticată după debutul regizoral. Filmul în care joacă și rolul principal, considerat "un proiect făcut din vanitate"
Bebe Rexha, nemachiată și desculță, în colanți mulați și bustieră, la ora de sport. E mai sigură pe ea ca oricând
Bebe Rexha, nemachiată și desculță, în colanți mulați și bustieră, la ora de sport. E mai sigură pe ea ca oricând
Siturile nucleare ale Iranului: Unde ar putea lansa Israelul un atac în caz de război
Siturile nucleare ale Iranului: Unde ar putea lansa Israelul un atac în caz de război
El e singurul fotbalist român care a jucat în toate cele 5 ligi de top din Europa. Cine l-a promovat
El e singurul fotbalist român care a jucat în toate cele 5 ligi de top din Europa. Cine l-a promovat
"Salvaţi-ne, vă rugăm!". Cum a scăpat-o Ion Iliescu pe Steaua de la faliment
"Salvaţi-ne, vă rugăm!". Cum a scăpat-o Ion Iliescu pe Steaua de la faliment
Formula 1: calificări cu surprize în China. Marele campion a terminat pe locul 18
Formula 1: calificări cu surprize în China. Marele campion a terminat pe locul 18
”A fost ruina vieții mele”. Dezvăluirea lui Ion Țiriac: ”Pot să scriu 3 romane”
ion-tiriac1

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

ProFm
Bebe Rexha, nemachiată și desculță, în colanți mulați și bustieră, la ora de sport. E mai sigură pe ea ca oricând
Bebe Rexha, nemachiată și desculță, în colanți mulați și bustieră, la ora de sport. E mai sigură pe ea ca oricând
Digi World
Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință
Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință
Digi Animal World
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”