• Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Dinamo - CFR Cluj (azi, 21:45, Digi Sport 1)
  • Handbal, Liga Campionilor: CSM Bucureşti - Vistal Gdynia (azi, 16:00, Digi Sport 1)

A fost lansat în România aparatul revoluţionar de recuperare folosit de fotbaliştii de la Barcelona, de Van Persie si Nani, printre alții, dar şi de Cristiano Ronaldo. La eveniment au fost prezenţi şi colaboratorii clinicii la care apelează şi Simona Halep, Victor Hănescu, Irina Begu, Vlad Munteanu, dar şi câtiva jucători ai echipei de volei masculin de la Dinamo.

”Mă bucur că există inițiative de genul acesta în România și cred că sportul românesc are nevoie de progres”, a spus Victor Hănescu.

”Eu aș vrea prefera să am un lot de jucători cu un jucător mai puțin, un salariu mai puțin, dar să investesc într-o aparatură de acest gen”, a spus și Vlad Munteanu.

”VAcusport” se bazează pe un concept utilizat de astronauţi în perioadele petrecute în spațiu, are 17 programe, iar programul cu numărul 9, destinat sportivilor de performanţă, poartă numele lui Cristiano Ronaldo.

”Este pentru prima oară când am testat un astfel de aparat iar senzția este ciudată. Simți că te trage ceva înăuntru, un aer puternic.
Sper ca, de acum înainte, să am ocazia să fac recuperarea aici. O să vină acea perioadă de febră musculară și mă gândesc deja să stabilesc cu cei din echipa mea un program împreună”, a spus și Irina Begu

Costul unei şedinţe porneşte de la 150 de lei şi variază în funcţie de tipul de tratament, dar şi de afecţiune.