• Italia etapa a 13-a: Roma-Lazio (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 19:00) şi Napoli - Milan (sâmbătă Digi Sport 2, ora 21:45) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Federer - Goffin (sâmbătă, DigiSport 2, ora 16:00) şi Dimitrov - Sock (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 22:00)

Chiar dacă foarte lent, se poate spune că există o minimă evoluţie în ceea ce îl priveşte pe Dănuţ Lupu.

Lucrurile pozitive sunt constituite de faptul că a trecut acea perioadă de 2-3 zile considerată critică şi în care starea sa s-ar fi putut înrăutăţi dramatic în orice moment. De azi, începe să primească oxigen şi cel de-al doilea plămân, ceea ce poate însemna că medicii au găsit antibioticul care să lupte cu infecţia foarte puternică.

Cu toate acestea, nici nu se pune problema ca, în următoarele 2 săptămâni, Dănuţ Lupu să părăsească rezerva de la terapie intensivă. Organismul îi este slăbit de boală şi este afectat de multitudinea de antibiotice cu care a fost bombardat, dar continuă să rămână conştient şi e important că nu au apărut complicaţii.

Fostul internaţional este în permanenţă monitorizat şi respiră cu ajutorul unui aşa-numit cort de oxigen, o cască asemănătoare celor de astronaut, care îi permite o mai bună mobilitate şi vizibilitate. Totodată, un kinetoterapeut îl ajută să îşi schimbe poziţia ori să se ridice pe marginea patului.

Vizitele sunt limitate cu stricteţe în continuare. Practic, în afara soţiei care are acces doar câteva minute, Lupu nu vede pe nimeni altcineva. În momentele în care starea de somnolenţă îi permite, ex-rapidistul priveşte la televizorul aflat în rezervă care stă toată ziua pe... fotbal.