• Fotbal, Liga 2, etapa a 18-a: Mioveni - Hermannstadt (azi, 18:00, Digi Sport 1)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Voluntari - Viitorul (azi, 20:45, Digi Sport 1)

Lucian Bălan, fostul component al Stelei 86, a fost înmormântat sâmbătă, la Cavnic, dar clubul alături ce care a câştigat Cupa Campionilor nu a avut niciun oficial prezent la nefericitul eveniment.

Reprezentanţii bucureştenilor au ales doar să depună o coroană de flori, lucru pe care l-a făcut şi Federaţia Română de Fotbal. În schimb, la înmormântare au fost prezenţi fotbaliştii de la FCM Baia Mare.

"Este o zi tristă. A fost un om de valoare. Sunt convins că foarte mulţi ar fi dorit să fie alături de el, dar distanța i-a impiedicat. Un om care a fost ajutat de foarte mulți, dar indiscutabil Lucian Bălan a oferit mai mult decât a primit. Dumnezeu să-l ierte!", a spus şi arbitrul Cristian Balaj, cel care a depus o coroană de flori din partea Asociaţiei Judeţene de Fotbal din Baia Mare.

Lucian Bălan, fostul mare jucător al Stelei, s-a sinucis pe 12 noiembrie, după ce a avut o ultimă lună cumplită. Pe 2 octombrie mama sa a decedat, iar el a suferit un accident vascular cerebral.

Deşi îşi revenise destul de bine din punct de vedere fizic, ex-mijlocaşul a luat o decizie teribilă și a murit după o intoxicație voluntară cu medicamente.

"Vă iubesc pe toți și vă îmbrățișez, dar aceasta e dorința mea!", a fost scris în biletul e adio al lui Lucian Bălan.

SURSĂ FOTO: actualMM.ro