• Tenis: Turneul Campioanelor: Elina Svitolina - Caroline Wozniacki (16:30), ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

Aflat în cantonamentul din Cipru, cu Astra Giurgiu, antrenorul Marius Şumudică i-a transmis un mesaj de încurajare fostului său coleg de la Rapid, Dănuţ Lupu.

Lupu este internat la Spitalul Matei Balş din Bucureşti, unde a ajuns, sâmbătă seară, în stare gravă. Fostul internaţional român suferă de o dublă pneumonie.

"Sper să dribleze situaţia asta grea aşa cum l-am văzut driblând lângă mine, pe teren. Este unul dintre cei mai mari fotbalişti lângă care am jucat. Sper că acum va înţelege să aibă grijă şi de corpul său. Oricât de frig era afară, el ieşea mereu cu capul ud şi dat cu gel. Sunt convins că îşi va reveni pentru că este un om pozitiv. Nu l-am văzut niciodată supărat", a declarat Şumudică, pentru Mediafax.

Dănuţ Lupu şi Marius Şumudică au fost colegi la Rapid între 1997 şi 1999, perioadă în care echipa antrenată de Mircea Lucescu a câştigat un titlu de campioană a României.