• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Wozniacki, miercuri, 14:30, ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

Deşi la Hapoel Haifa s-a făcut "băiat cuminte", fiind unul dintre liderii echipei, Tamaş apare din nou în prim plan pentru un episod în care a băut prea multe pahare. Cunoscutul actor Mihai Bendeac a povestit cum a fost la un pas de o încăierare cu fundaşul.

Gabi Tamaş a avut numeroase piedici în carieră din cauza băuturii, însă acum, în sfârşit, pare să se fi maturizat. Chiar şi aşa, backgroundul îl precede, mulţi dintre microbişti făcând întotdeauna legătura între el şi escapadele bahice. Mihai Bendeac a povestit o întâmplare petrecută în urmă cu nişte ani, într-un club din Bucureşti. Doar intervenţia agenţilor de pază din respectivul local a făcut ca conflictul să nu devină unul fizic.

"Cu Tamaș era să mă bat rau de tot cand eram amândoi beți și ne-au despărţit bodyguarzii. Prima dată, ne-am întâlnit, a venit la mine, era mort de beat şi mi-a zis: ‘Ştii că esti rudă cu mine?’ Și m-a luat in braţe. Acum, eu sunt actor și pot să fac beții. Este destul de ciudat la un fotbalist. Și a zis ‘hai să bem un shot, că suntem rude’. N-am înțeles de ce suntem rude. Şi a pus aşa 10 shot-uri. Vă jur, cât timp am băut eu două, el a băut opt. După care, şi-a adus aminte că am avut eu o referire la el şi a zis că trebuie să mă bată. Și-a dat tricoul jos și atunci mi-am dat și eu tricoul jos. Bineinteles, diferentele erau majore. Și au sărit bodyguarzii să ne despartă. A fost destul de dramatic”, a povestit actorul la Antena 1, în cadrul emisiunii iUmor.

Nu este primul episod de acest gen în care este implicat Tamaş. Un fotbalist cu un talent enorm, considerat de mulţi în primii ani ai carierei drept un viitor mare star al "sportului rege" autohton, fostul stelist nu se află la primul episod de acest gen. Escapadele lui bahice sunt extrem de cunoscute, filmarea în care sparge uşa la un bloc pentru a pătrunde fiind de notorietate.

Un băiat de nota 10 în general, în afara terenului, Tamaş se schimbă la 180 de grade. În trecut, el chiar a ajuns la un conflict fizic cu bunul său prieten Daniel Pancu, după o seară extrem de lungă.