• Cupa României, semifinale, tur: Astra - ACS Poli Timișoara e marți, de la ora 20:00, în direct pe Digi Sport 1
  • Liga 1, Play-Off, etapa a 7-a: FCSB-Viitorul, luni, pe Digi Sport 1, de la ora 20:30

Un fost internaţional român, care a făcut parte din lotul care a scris istorie în 1994, în Statele Unite, a fost arestat în Spania, chiar în Barcelona, acolo unde gestiona un restaurant.

Conform gsp.ro, fostul rapidist Iulian Chiriţă, care a ajuns între timp la 48 de ani, a fost reţinut de poliţie şi se află în arest, după ce autorităţile au făcut o percheziţie în locuinţa acestuia.

Chiar dacă fiul său neagă orice legătură a acestuia cu afaceri ilegale, se pare că Iulian Chiriţă ar fi implicat în ilegalităţi cu cărţi de credit, alături de alţi emigranţi români, acesta fiind motivul pentru care a fost închis de iberici.

Chiriţă a fost internaţional român în perioada 1994-99, prinzând doar 3 meciuri. La capitolul echipe de club, acesta a evoluat pentru CS Târgovişte, Flacăra Moreni, FC Braşov, Rapid, Dinamo şi FC Argeş.

După ce şi-a încheiat cariera, Chiriţă s-a stabilit în Târgovişte, locul unde s-a născut, iar cu banii strânşi din fotbal şi-a deschis câteva afaceri, dar a sfârşit prin a ajunge dator la cămătari, după care a plecat în Italia, acolo unde a beneficiat de ajutorul lui Chivu şi Mutu, care i-au găsit un post de antrenor cu juniorii, dar nici acolo nu a rămas, ajungând până la urmă în Spania.