• Italia etapa a 13-a: Roma-Lazio (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 19:00) şi Napoli - Milan (sâmbătă Digi Sport 2, ora 21:45) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Federer - Goffin (sâmbătă, DigiSport 2, ora 16:00) şi Dimitrov - Sock (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 22:00)

Un fost jucător al Rapidului a scăpat nevătămat din mijlocul atentatului terorist care a avut loc vineri în Spania, la Cambrils.

Edu Oriol se afla la doar câțiva metri de locul unde s-a petrecut nefiricitul eveniment și a scris pe pagina sa de Instagaram. "Din fericire eu și famila mea am scăpat nevătămați. Am fugit pentru a evita gloanțele. Vă mulțumesc pentru toate gândurile bune" a anunțat jucătorul născut chiar la Cambrils.

Șapte persoane, între care un polițist, au fost rănite în noul atac care s-a petrecut la câteva ore după ce un atentat similar, soldat cu 13 morți și 100 de răniți, avusese loc pe un bulevard foarte aglomerat din Barcelona.

Presa spaniolă a relatat că o furgonetă a intrat în oameni în Cambrils, în noaptea de joi spre vineri, și a rănit șapte persoane (șase civili și un polițist) în ceea ce a părut să fie o încercare de a repeta scenariul atacului de la Barcelona. Vehiculul în care se aflau atacatorii s-a răsturnat, iar când cei care se aflau în mașină au ieșit afară, au fost împușcați de poliție.

Edu Oriol, alături de fratele său geamăn Joan Oriol, au jucat la Rapid o jumătate de an, în a doua parte a sezonului 2015/2017 (ianuarie - iulie 2015).

14 meciuri a jucat Edu Oriol pentru Rapid
2 goluri a marcat ibericul pentru giuleșteni