• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

În Rusia are loc în această perioadă un scandal uriaş, în care sunt implicate grupuri infracţionale. Albert Saritov, luptătorul care i-a adus bronzul României la JO 2016, e acuzat că are legătură cu temuta grupare ISIS, anunță TVR.

Sportivul de 32 de ani e acuzat că ar fi făcut parte dintr-un grup infracţional cu un deceniu în urmă. Deşi a obţinut cetăţenia română în 2016, acesta se antrenează în continuare în Rusia.

Albert Saritov a fost unul dintre medaliaţii pe care România i-a avut la Jocurile Olimpice de la Rio. Aşa cum i-a promis, preşedintele Ceceniei, Ahmat Kadîrov, l-a recompensat cu un apartament cu două camere, în Grozny, acesta fiind și decorat.

"Cu un ochi râd că am adus o medalie României după 24 de ani, dar cu altul plâng că nu am adus aurul. Dar fac o promisiune, că nu mă voi lăsa de lupte până la Tokyo şi că atunci voi lua medalia de aur. Le promit românilor că voi mai aduce multe medalii pentru ei", a declarat Saritov, după meciul decisiv.

Albert Saritov a cucerit medalia de bronz la lupte libere, categoria 97 kg, la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, după ce l-a învins în meciul decisiv pe georgianul Elizbar Odikadze.