• Liga 1, etapa a 21-a: Dinamo - Voluntari (azi, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Un nou dosar penal pentru Cristi Borcea. Fostul preşedinte executiv al lui Dinamo ar fi ascuns în celula sa de la Penitenciarul Poarta Albă sute de medicamente psihotrope (medicamente care acţionează asupra psihicului).

Informaţia a fost dezvăluită la România TV, care a intrat în posesia unui raport al Corpului de Control al Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor.

"S-a constatat că la data de 22.07.2014, când se afla în custodia Penitenciarului Poarta Albă, a fost supus unei percheziţii în urma căreia în bagaje s-au găsit mai multe pungi cu medicamente.

Printre aceste pungi se aflau un număr de 443 de pastile de medicamente psihotrope‎ (pentru acest tratament avea recomandare de la psihiatru)", se arată în documentul respectiv.

Deşi Borcea avea prescripţie pentru medicamente, acestea ar fi trebuit să se afle la dispensarul penitenciarului. De asemenea, din fişa fostului oficial dinamovist nu ar fi reieşit că acesta avea nevoie de respectivele medicamente.

În aceste condiţii, ANP a sesizat Parchetul de pe lânga Curtea de Apel Constanţa, care va ancheta modul în care Borcea a ajuns să deţină o adevărată farmacie în propria celulă.

Cristi Borcea riscă să petreacă şi mai mulţi ani în puşcărie, după ce s-a descoperit că fostul preşedinte al lui Dinamo şi fraţii Becali au dat mită pentru a primi o sentinţă favorabilă în Dosarul Transferurilor, în care a fost deja condamnat.