• România, Liga 1, Etapa 22: FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Un singur jucător de la CSU Târgoviște a scăpat fără să fie rănit în accidentul de duminică noaptea, în care trei handbaliști și-au pierdut viața, la ieșirea din Râmnicu Sărat. Microbuzul formației dâmbovițene a fost lovit de un camion încărcat cu cherestea, 10 persoane fiind rănite.

“Am oprit, fierbea apa la motor. Șoferul s-a dat jos, totul a durat două minute. M-am trezit în fața microbuzului. Am fost singurul care n-a avut nicio rană. Colegii mei... nici nu știu. M-am dat jos, toată lumea urla, toată lumea țipa. Am sunat la salvare, mi-am sunat părinții. Eram 11 sportivi, antrenorul și șoferul, în microbuz.”, a declarat Vlăduț Marinescu, singurul handbalist scăpat nevătămat.

Duminică noaptea, la ieșirea din Rm. Sărat spre Focșani, un autotren plin cu cherestea s-a răsturnat peste un microbuz oprit pentru remedierea unor probleme la motor, în care călătoreau componenții echipei sportive CSU Târgoviște. În urma impactului trei jucători, Daniel Mandu (25 de ani), Daniel Pârloagă (20 de ani) și Robert Bucă (19 ani) au decedat. Antrenorul Aurel Iancu are fisură craniană. Alți zece pasageri ai microbuzului sunt răniți.

"O noua tragedie a lovit handbalul românesc în această noapte: trei dintre componenții echipei de handbal masculin CSU Târgoviște au decedat într-un accident rutier în care a fost implicat microbuzul echipei.

Federația Română de Handbal transmite condoleanțe familiilor îndoliate și tuturor celor apropiați de jucătorii dispăruți și va colabora cu reprezentanții clubului târgoviștean pentru a-i sprijini să treacă peste aceste momente grele.", este mesajul postat pe site-ul oficial al FR Handbal.